Ugrás a tartalomhoz

Iskele - Long Beach

Miért kedvelik annyira a nyaralni vágyók s ez által a befektetők is Iskele térségét?

A Long Beach 9 km hosszú partszakaszán szabad strandok, éttermek, bárok, diszkók, kaszinók sokasága várja a tartalmas időt eltölteni vágyókat.

Ezen a partszakaszon olyan monumentális projektek épülnek mint a Venice, mely egy mini Velencébe invitál, az Ocean Life, vagy a CC Tower.

Ezen projekteink olyan sajátosságokkal bírnak, amelyek a Török Riviéra 5*-os szállodáit idézik: külső-belső medence, jacuzzi, SPA, GYM, szauna, Hammam, éttermek, bárok, shop-ok, játszótér, különféle sport létesítmények, orvosi felülgyelet és természetesen az animációs programokról is gondoskodnak. Egyszóval tényleg mindent megad a látogatóknak, a különbség csupán az, hogy nem egy szobát hanem egy 1-2-3 hálós komplett apartmant kap a látogató, az ételre-italra pedig kedvező áron lehet befizetni a komplexumban, de akár az apartman konyháját is igénybe vehetik, vagy választhatnak a part változatos éttermei közül. Ebből kifolyólag a családosok egyik kedvenc üdülőhelyévé vált, hiszen egy nagyobb családnak sem kell lemondania a luxus szolgáltatásokról, itt az apartman árában mindent kielégítő szolgáltatásokat tudnak igénybe venni.

A projektek itt nem csak hogy monumentálisak, igyekszenek utolérni Dubai csillogását, megtartva mindemellett Ciprus autentikus jegyeit. Az ingatlan árak itt a legkedvezőbbek, s a bérbeadást a kivitelezők felvállalják, ráadásul több projektünknél hosszabb részletfizetésre is lehetőség nyílik.

Élni vagy befektetni?

Észak-Ciprust adottságai, klímája és szigeten fellelhető szolgáltatások miatt igen kedvelt a nyaralni vágyók körében, ezáltal vonzza a befektetőket is. Alacsony befektetési árak mellett kiemelkedő ROI érhető el.

Azonban a sziget nem csak nyaralásra és befektetésre alkalmas. Remek oktatási intézményei, egészségügyi ellátása miatt a világ számos tájáról érkeznek a lelassultabb, egészségesebb, magasabb életszínvonalat megélni vágyók.

Amennyiben olyan munkát végez, amely nem helyhez kötött, nincs is ideálisabb hely az életre mint a szépséges Ciprus!

Napsütötte sziget
Évi 300 napon át
Változatos tájak
Elképesztő hegyek, völgyek, partok
Biodiverzitás
Változatos élővilág
Mediterrán éghajlat
Sokszínű növényvilág
Golf Paradicsom
Europa legnagyobb Golf Paradicsoma
Színvonalas egészségügy
Plasztikai- esztétikai turizmus
Nemzetközi oktatás
29 egyetem
Csodás strandok
Autentikus és kiépült partszakaszok
Magas ROI
Emelkedő ingatlan árak
Biztonság
Vásárlás földhivatalba bejegyezve
Elképesztő projektek
Villák és Apartmanok
Részletfizetési lehetőségek
Kamatmentes finanszírozás

PARTSZAKASZOK

Venice

Olasz stílusjegyek, gondolák..

A kivitelezők elhozták Ciprusra Velencét. Szálljon be a csónakba és élvezze a látványt!

Venice

Vanora Park

Élet a lagúna mellett. Remek árak, 30 havi részletfizetés kulcs átadást követően

Vanora park

Yeniboğaziçi-Ötüken

A tenger közelsége és az elmúlt idők romjai földrajzi ékkövé teszik ezt a régiót.

Yeniboğaziçi projektek

Kyrenia-Girne

Kyrenia az azonos nevű hegyek lábánál, közvetlenül a tenger mellett található.A tenger partjai itt rendkívüli szépségűek.

Kyrenia projektek

Gaziveren-Lefke

Europa legnagyobb egészségügyi központját hozzák itt létre mely köré komplett projektek épülnek. Remek befektetési lehetőség!

Gaziveren projektek

Iskele - Long Beach