Ugrás a tartalomhoz

Aries Villa Stage 2

Az Aries Villa Stage 2 projektben tervezőink a luxus és a kényelem ötvözésére törekedtek, hogy Ön minél jobban el tudjon merülni Iskele homokos tengerpartjában és a természet közelségének varázsában.

Erre minden lehetőség adott - a tengerpart csupán 2,5km-re van a villáktól mely kevesebb, mint 5 perc alatt megközelíthető autóval, a belváros pedig csak 5 perc gyalog, amely temérdek éttermet, bárt, disco-kat, clubbokat, vízi tevékenységeket és más szórakozási lehetőséget tartogat az oda látogatók számára. A városban fellelhető még számos iskola és nívós egyetem, hotelek és szállodák tömkelege, nem beszélve a történelmi és kultúrális látnivalókról, mint pl. Salamis, Kantara-kastély és a Szent Barnabás kolostorról.

Mindezek mellett a villák területén is rengeteg kikapcsolódási lehetőség áll rendelkezésre. A komplexum rendelkezik 2 privát medencével, medence bárral, fitnessz teremmel, mini-vásárral, barbeque-val, étteremmel, gyermekek számára játszótérrel, valamint kialakított tömegközlekedési járatokkal Iskelébe és Famagustába.

Kiválló lehetőség a családoknak, akik új életet szeretnének kezdeni, nyugdíjjas éveiket kényelemben eltölteni kívánó, vagy akár a befektetők számára is.

Aries Stage Villa 2

Luxus és kényelem - Magas ROI

Élni vagy befektetni? Villáink mindkettőre tökéletesek, hiszen sok családos számára a villa bérlés a legideálisabb választás egy tengerparti nyaraláshoz!

Település
Iskele - Long Beach
Elhelyezkedés
Tengerparti
Villák száma
11
Kulcs átadás
2025. Június
Terület
5.000 nm
Hálók száma
1+3
Árak
190 M forinttól
Fizetési terv
Részletfizetés: akár kulcs átadást követő 12 hónapig

A Alaprajz

B Alaprajz

Fizetési ütemezés

Fieztési terv

Az ingatlan értékének 5%-a, foglaló, mellyel 7 napig tudjuk tartani az ingatlant. A foglaló a vételárba beleszámít.

Az ingatlan értékének 35%-a szerződéskötéskor.

Az ingatlan értékének 40%-a kamatmentes havi részletekben kulcs átadásig (36 hónap)

Az ingatlan értékének 20%-a kulcs átadást követő 12 havi kamatmentes részletben.

Külső képek

Elegancia, kényelem és privát kert. Élvezze ahogyan a természet egybeolvad a modern terekkel.

Belső enteriőr

Fényes padlólapok, beépített bútorok, beépített konyha teszi igazán luxussá ezeket az apartmanokat. Tervezőink a fürdők kialakításakor maximálisan a kényelemre és a minőségre törekedtek.

Aries Villa Stage 2