Ugrás a tartalomhoz

Ingatlan fejlesztés, projekt menedzsment

Tekerje velünk a R.O.I.-t a maximumra!
Segítünk maximalizálni az ingatlan befektetéséből származó profitot!

 

INGATLAN FEJLESZTÉS A DREAM-HOME ÉGISZE ALATT

INGATLANFEJLESZTÉS

Szeretne egy jól jövedelmező, hosszú távú befektetést kötni?Akkor fektesse ingatlanba a pénzét, vagy fejlessze meglévő ingatlanját a Dream-Home Ingatlan és Új Ház Építő Centrum segítségével, ahol minden szükséges információt és segítséget megkaphat!

Szakértői csoportunk, a helyi és nemzetközi tapasztalatára építve teljes körű szolgáltatást kínál az ingatlan-befektetőknek, megkönnyítve ezzel a fejlesztések során felmerülő döntések meghozatalát.

Mit értünk ingatlanfejlesztés alatt és mit foglal magába pontosan?

 Az Ingatlanszakmai- és Etikai kódex a következő képen fogalmazta ezt meg!

„Az ingatlan fejlesztés az, az ingatlan fejlesztő által, haszonszerzés céljából végzett műszaki gazdasági és jogi folyamat, tevékenység sorozat, amely során az eredeti ingatlan állapota megváltozik, értéke növekszik, piaci potenciálja, minősége javul a fizetőképes piaci kereslet kielégítése érdekében.

Az ingatlanfejlesztés történhet az ingatlan fejlesztő saját tőkéjével, saját kockázatára, nyereség elérése érdekében, vagy az ingatlan tulajdonos megbízásából, a megbízó kockázatra és finanszírozása mellett az ingatlan fejlesztő által irányítva jutalékért, és a megbízó számára biztosított nyereség érdekében.”

Ha ingatlanfejlesztésről van szó, akkor a Dream-Home Ingatlan és Új Ház Építő Centrum is a fenti elveket tartja szem előtt, annak érdekében, hogy a szolgáltatás végén ügyfele minél elégedettebb legyen.

Mit tartalmaz pontosan a szolgáltatás?

1. Célkitűzés

Első lépésként az Ön speciális igényeihez igazodva dolgozzuk ki a projekt paramétereit, amely kiterjed a helyszín, a méretezés, a létesítmények, a költségstruktúra, az időzítés és a költözés részleteire is.

2. Helyszín meghatározás

Az ingatlanpiaci, valamint a helyismeretünkre alapozva próbáljuk meg az Önnek legmegfelelőbb és a legjobb megközelíthetőséggel rendelkező ingatlant kiválasztani. Megvizsgáljuk a terület optimális hasznosításának lehetőségeit. Jogi szerződéseink (bérleti és tulajdon jogi) 100 %-osan garantáltak. Teljes körű szolgáltatásunk tartalmazza a terület megkeresésétől a megvásárlásig/kibérlésig terjedő időszakot, beleértve a szerződés feltételeinek letárgyalásának az időszakát is.

3. Engedélyeztetés

Felkészült csapatunk biztosítja az önkormányzatoknál és a helyi hatóságoknál az összes szükséges engedély, beleértve a speciális használatra vonatkozó engedélyek beszerzését, valamint vállalja, hogy a működés megkezdéséig felmerülő problémákat megoldja.

4. Építés menedzsment

Saját projekt és építési menedzsment csapataink segítségével felügyeljük a kivitelezési fázis minden területét, egészen az átadásig. Az elejétől a végéig megszervezzük a tendereztetést. A telek közművesítése és a gondos tervezés már a korai szakaszban megtörténik, hogy a kivitelezés ne szenvedhessen kárt a speciális helyi szabályozások miatt, valamint hogy az épület optimális hatásfokú használata és a hosszú távú üzemeltetés költségeinek minimálisra csökkentése megvalósuljon.

5. Vagyonkezelés

A Dream-Home Ingatlan és Új Ház Építő Centrum megszervezi a különböző vagyon elemek megvásárlását a legmodernebb üvegszálas hálózattal támogatott rendszerektől a kivitelezést felügyelő technológiákig.

6. Költségtervezés

Szakértőkből álló csapatunk mindenre kiterjedő költségtervezési tanácsadó szolgáltatásokat nyújt, beleértve a részletes költségbecslést és előrejelzést, mely ugyanúgy vonatkozik bármilyen ingatlanfejlesztési területre, mint a gazdasági jelzőszámokra vagy a jövőbeni fejlődési lehetőségekre.

PROJEKTMENEDZSMENT

GÖRDÜLÉKENY ÉS NYUGODT ÉPÍTKEZÉS

Projektmenedzsmenttel kevesebb stressz és beláthatóbb munka minden építkezés.

Mint tevékenységünk egyéb területein, itt is a befektetés hozama és megtérülése a legfőbb szempont, ezért igyekszünk megtalálni Önnek a legjövedelmezőbb ajánlatokat.

A munkák finanszírozásához szeretne hitelt felvenni, vagy új ingatlanjára biztosítást kötni? Az sem probléma, mert a Dream-Home Ingatlan ezeken a területeken is minőségi szolgáltatással és megbízható, tapasztalt szakértői gárdával várja.

Elõfordult már az Ön cégénél, hogy elindítottak egy projektet, és azt nem sikerült a kitûzött határidõre, az elõirányzott költségkereten belül lezárni?

A folyamatosan megjelenõ újdonságok, szabályozások miatt, érdemes az elkészítendõ projektet (pl.: építkezés) menedzselni, elõre minden lépést megtervezni, hogy mit hogyan szeretnénk megvalósítani. Ehhez van szükség a projektmenedzsmentre, hisz így az elõre meghatározott idõre és költségekkel tudjuk véghez vinni a projektet.

“A projektmenedzsment az erõforrások szervezésével és azok irányításával foglalkozó szakterület, melynek célja, hogy az erõforrások által végzett munka eredményeként egy adott idõ- és költségkereten belül sikeresen teljesüljenek a projekt céljai. “- Wikipédia

Ez a hivatalos meghatározás.

De mit jelent Önnek a projektmenedzsment?

Kevesebb stresszt, nyugodtabb alvást, gördülékeny kivitelezést
Ebben segít Önnek a Dream-Home Ingatlan és Új Ház Építő Centrum projektmenezdsment  szolgáltatása.

Az eredményközpontúság és a mûködési hatékonyság globális kényszere a projektmenedzsmentet – egyfajta sajátos “vállalkozási típusú” feladatok irányítására szakosodott speciális vezetõi tevékenységbõl – , napjainkra a szervezetek meghatározó vezetési paradigmájává tette.

projektmenedzsment nem kizárólag komplex feladatok végrehajtásának, hanem a szervezeti és üzleti stratégiák megvalósításának alapvetõ eszközrendszere, egyszersmind a működés filozófiája.A vállalatok, illetve az állam -és közigazgatás szervezetei legfontosabb feladataikat és fejlesztéseiket projektként valósítják meg.

A Dream-Home Ingatlan és Új Ház Építő Centrum szakértõi és projektmenedzserei több hazai, illetve nemzetközi vállalat számára végzett projekt során felhalmozott gyakorlati tapasztalat és tudás birtokában állnak ügyfeleink rendelkezésére. Referenciáink között egyaránt megtalálható a kisebb összértékű projekttõl a jelentõs méretû  infrastrukturális óriás beruházásokig szinte minden volumen.

Önnek is könnyebb lenne, ha kevesebb ráfordítást kellene egy projektbe fektetnie? 

A projektmenedzsment lényege éppen ebben található meg, hogy hogyan lehet megoldani, hogy egy projekt véghezvitele ne kerüljön plusz idõbe, illetve extra költségbe.

Az alábbi szolgáltatásaink nyújtanak segítséget abban, hogy projektjeik hatékony és kontrollálható folyamatok mentén működjenek:

  • Ügyfél oldali projektmenedzsment biztosítása, során tapasztalt tanácsadóink biztosítják a szakszerű projektvezetést.
  • Projektmenedzsment támogatása, egyebek mellett a következõ tevékenységekben:

Az építőipar területén végzünk projekt bonyolítást a tervezéstõl, a kivitelezésen át egészen az értékesítésig. Pénzintézeti partnereink, ügyfeleink segítségére vannak az adott fejlesztéseknél és a cégünkre is jellemzõ rugalmas ügyintézést végeznek.

A megbízás minőségi, szakszerű teljesítését felügyelő és ügyfeleink érdekeit képviselõ műszaki ellenőrt ajánlunk, akivel együttműködve végezzük tevékenységeinket.

A műszaki ellenõrzés is elengedhetetlen része az építkezésnek, hisz nem elég megtervezni a  projekt lépéseit, a folyamatos ellenőrzés is része egy jól felépített projektmenedzsmentnek.További kérdéseivel keresse bizalommal kollégáinkat!

Ingatlan fejlesztés / projekt menedzsment