Ugrás a tartalomhoz

Ingatlan befektetések

Tekerje velünk a R.O.I.-t a maximumra!
Segítünk maximalizálni az ingatlan befektetéséből származó profitot!

 

Ingatlan Befektetőknek

A Dream-Home Ingatlan és Új Ház Építő Centrum a lakóingatlanok mellett a hozamtermelő és az üzleti célokra hasznosítható, kereskedelmi ingatlanok széles választékát kínálja ügyfelei számára. Kollégáink rendelkeznek mindazzal a szakmai tudással és kapcsolatrendszerrel, mely lehetővé teszi, hogy megértsék a vevő és az eladó igényeit és megtalálják a legjobb megoldást az Ön és cége számára is.

Ciprusi ingatlan befektetések

A Forbes magazin a világon a legjobb tengerparti befektetésnek minősítette Észak-Ciprust.

Jelenleg a legjobb befektetési ajánlataink ebben a régióban találhatóak, melyekkel elképesztően jó hozamokat lehet elérni. Számos esetben akár 50-100%-os nyereség is elérhető 1-3 év alatt egy-egy ingatlanon!

Amennyiben ciprusi projektjeink iránt érdeklődik, látogassa meg CIPRUS oldalunkat!

Bérbeadásból származó bevételt szeretnék

A jelenlegi infláció mellett, fontos hogy pénzét olyan stabil piacba fektesse amely egyrészt likvid marad, másrészt folyamatosan pénzt termel Önnek. Az ingatlan piac bár hozott némi csavart számunkra 2023-ban, még mindig a legbiztonságosabb és legstabilabb befektetési piac.

Amennyiben úgy gondolja, hogy pénzét nem szeretné tovább parkoltatni, mind kecskeméti, mind ciprusi ingatlanaink ideális befektetési terep az Ön számára!

A kecskeméti piac sajátossága, hogy nagyon kevés a bérbeadó ingatlan, az igény ezzel szemben óriási rá. Egy jó állapotú, részben bútorozott ingatlant rendkívül gyorsan bérbe adnak kollégáink a kecskeméti piacon! Amennyiben Kecskeméten gondolkodik ingatlan vásárlásban, tekintse meg KÍNÁLATUNKAT ››

A ciprusi ingatlan piac magas hozamairól, mely a magyarországi hozamok többszöröse, a CIPRUS oldalunkon tájékozódhat.

Hozamtermelő kereskedelmi ingatlanok

A kiszámítható ingatlanbefektetés elsősorban az ingatlan hasznosításából elérhető jövedelmen alapszik. Általános tapasztalat, hogy a kereskedelmi ingatlanok bérbeadásából elérhető, %-ban kifejezett hozam jelentősen magasabb, mint a lakásbérbeadás hozama.

Egyaránt kínálunk kisebb- és nagyobb tőkebefektetést igénylő ingatlanokat, a néhány 10 milliótól a több milliárd forintos nagyságrendig. Kiskereskedelmi- és vendéglátóipari egységek, irodaházak, szolgáltató létesítmények, raktárak és speciálisan hasznosított ingatlanok is megtalálhatók kínálatunkban. Közös tulajdonságuk, hogy 100%-ban, vagy nagy arányban bérbe adottak, és a befektető az eladó helyébe lépve, a bérlőkeresés kockázata nélkül fektetheti ingatlanba a tőkéjét.

Üres vagy kiürítve eladó üzleti célú ingatlanok

A pár éve épült, jó minőségű ingatlanoktól a közepes mértékű felújítással használatba vehetőig kínálunk az alábbiakban számos ingatlant. Keressen akár irodát, ipari csarnokot, raktárt, bemutatótermet, szállodát, minden típusú ingatlanból komoly választékkal rendelkezünk.

Befektetők számára egy üres, még nem hasznosított ingatlan megvásárlása a magasabb kockázat mellett magasabb hozamú befektetést jelent, mert a már bérbe adottakhoz képest nagyobb választékból, jobb áron juthatnak azonos minőségű ingatlanhoz.

Fejlesztési telkek

Magyarországon magánberuházásban 2008 és 2013 között kis túlzással szinte semmi sem épült. Ma már a közepesnél jobb lokációval rendelkező területek kínálata teljesen beszűkült. Éppen ezért egyre nagyobb érték amikor nagyobb egybefüggő területet találunk mely lefejleszthető projektekké. Mi a Dream-Home-al folyamatosan monitorozzuk a piacot és kutatjuk azon területeket amelyeket érdemes fejlesztés alá vonni, s teljes apparáttal végig is visszük a fejlesztés folyamatát.

Amennyiben nagyobb dolgokban gondolkodik, keresse irodánkat bátra, megvitatjuk az elképzeléseit és felkutatjuk a megfelelő területeket az Ön számára.

A Dream-Home már jópár sikeres lakóparki fejlesztésben vett részt, keresse kollégáinkat bátran!

Jelenlegi elérhető fejlesztési projektjeink az alábbi területeken találhatóak:

- Kerekegyháza

- Hetényegyháza

- Kecskemét, Felsőszéktó

- Kecskemét, Alsószéktó

A megvásárolható telekcsoportokról érdeklődjön irodánkban, illetve tudjon meg többet az INGATLAN FEJLESZTÉS / PROJEKT MENEDZSMENT oldalunkon ››

Felújítandó ingatlanok

Ezt a kategóriát főként felújításban jártas szakembereknek ajánljuk. A kecskeméti piacon mindig lehet komolyabb felújítást igénylő ingatlanokat jó áron kifogni, amelyek rendbetétel után magas hozammal tovább értékesíthetőek. Jelenlegi felújítandó ingatlanainkról érdeklődjön irodánkban, vagy ha éppen nincsen megfelelő a kínálatunkban, akkor se csüggedjen, megtaláljuk az ideális befektetési ingatlant Önnek ebben a kategóriában!

Ajánlatunk lakóingatlan fejlesztők számára

A Dream-Home Ingatlan és Új Ház Építő Centrum a lakóingatlan fejlesztés minden fázisában magas szintű és teljes körű szolgáltatásokat kínál a lakóingatlan fejlesztők számára.

A Dream-Home Ingatlan és Új Ház Építő Centrum általános és részpiacokra készülő elemzéseivel segíti elő a fejlesztés helyszínének kiválasztását. A Dream-Home Ingatlan a tervezett beruházáshoz segít a megfelelő telket megtalálni, a pár lakásos fejlesztéstől a telekparcellázáson keresztül a több ezer lakásos nagy lakóparkokig.

A telek megvásárlását követően az segítünk meghatározni a projekt célcsoportját, ideális lakásmixét, műszaki tartalmát, a projekt ütemezhetőségét és árazási stratégiáját. A tervezés szakaszában, még a tanácsadási tevékenység részeként közreműködünk a lakásalaprajzok végső kialakításában, együtt dolgozva fejlesztővel és tervezővel. Amennyiben a projekt értékesítésére kizárólagos megbízást kapunk, az elemzés és tanácsadás díjait a közvetítői díjakból jóváírjuk!

A kizárólagos értékesítés részeként részt veszünk a marketing és médiatervezésben, felhasználva ehhez a Dream Home Ingatlan egyedülálló ingatlanmarketinges tapasztalatait. A beruházó által biztosított marketing budget-on felül saját marketing eszközeinket is az értékesítés támogatására fordítjuk.

A projekt lakásainak kizárólagos értékesítése során dedikált sales vezető irányítja az értékesítési tevékenységet. Megfelelő nagyságú projekt esetén, a beruházóval kötött megállapodás részeként az alábbi alternatív szolgáltatásokat nyújtjuk:

  • Dedikált, csak az adott projekten dolgozó, tapasztalt tanácsadó, vagy sales team, akár saját asszisztensi háttérrel.
  • Igény és lehetőség esetén helyszíni értékesítési iroda felállítása a projekt helyszínén.
  • A vevőkezelés teljes végig vitele az első prezentációtól a kulcsátadásig.

A Dream-Home Ingatlan és Új Ház Építő Centrum nem csak saját projektek kivitelezésével, hanem megbízóinak kezei alá dolgozva, nagy beruházók munkáit is folyamatosan segíti nap mint nap. Akár van saját kivitelező csapata, s csak részfeladatok megoldásában van szüksége partnerre, akár szimplán tőkével, szaktudásunkra alapozva egy teljes beruházást szeretne velünk megvalósítani, keressen minket bizalommal, illetve tudjon meg többet az INGATLAN FEJLESZTÉS / PROJEKT MENEDZSMENT oldalunkon ››

Ingatlan befektetőknek