Ugrás a tartalomhoz

Folyamat

Nálunk minden egyszerű és átlátható, ezért is választotta több mint 750 ügyfél a Dream-Home házépítés szolgáltatását!

A házépítés folyamata

1. ELSŐ TALÁLKOZÁS

Az első találkozás által igyekszünk megismerni ügyfeleink igényeit és lehetőségeit.
Mindenképpen azt javasoljuk, hogy ha lehetséges, együtt jöjjön a család, hogy mindenki első kézből kapja meg a szükséges információkat.
Amennyiben finanszírozásra is szüksége van, illetve CSOK-os házat szeretne, már az első találkozás alkalmával átbeszéljük a lehetőségeket hogy tudják meddig nyújtózkodhatnak és hogy biztosan átlássák a saját lehetőségeiket.

2. REFERENCIA HÁZAK

Mivel több mint 750 ingatlant felépítettünk már, így kívülről és akár belülről is lehetőségük nyílik referenciáinkat nem csak számítógépen, de élőben is megtekinteni. Ez az élmény többet mond minden szónál, hiszen a saját szemükkel is megvizsgálhatják milyen minőségben adjuk át ügyfeleinknek a házakat! Minden technológiánkból vannak referencia házaink, így bármelyiket is választja, tudunk mutatni olyat ami már készen van.

3. TELEK KIVÁLASZTÁSA

Amennyiben még nem rendelkezik az építéshez telekkel, úgy a család igényeit figyelembe véve először számítógépen szűkítjük és prezentáljuk a szóba jöhető telek ingatlanokat, majd az Önöknek legszimpatikusabbat be is mutatjuk egy bejárás alkalmával. Az előzetes szűrésre azért van szükség, mert több min 600 telekhez nincs lehetőségünk kivinni Önöket, hogy ne raboljuk se az Önök se a mi időnket, mi az Önök elképzeléseinek is megfelelő és legszimpatikusabb területekre visszük ki Önöket! A teljesség igénye nélkül, telkeink közül ITT szemezgethet.

4. HÁZ MEGTERVEZÉSE

Mihelyt megtaláltuk a legideálisabb telket az Önök részére, indulhat a ház megtervezése.
Ekkor már tervezőmérnökeink egyikével ülnek le egy asztalhoz ahol nem csak az új otthon felosztásáról, de a család szokásairól is szó esik azért hogy a legideálisabb otthont tudjuk megtervezni családja számára. Természetesen a telek adottságokat is figyelembe kell venni az építési övezet, területi besorolás, beépíthetőség és a benapozottság szempontjából is, éppen ezért nálunk a telek kiválasztása mindig megelőzi a ház tervezését. Nem kell megijedni, nem fogjuk rögtön az első tervet lenyomni az Önök torkán, természetesen addig finomítjuk a terveket, amíg az mindenben megegyezik az Önök elképzelésével. Lehetőség van arra is, hogy akár 3D-ben is megkapják az ingatlan terveit, hogy még könnyebben el tudják képzelni milyen is lesz az új otthonuk. A 3D tervbe a BIMx bemutató programmal lehet bemenni, és azt körbejárni, mint egy RPG játékban.

5. TELEK ADÁS-VÉTEL

Mialatt folyik a ház tervezése, közben sort kerítünk a kiválasztott telek adás-vételére is. Itt fontos megemlíteni, hogy cégünk ügyvédje naprakész az inatlanokat érintő folyamatos szabályozás változásokban, az esetleges felmerülő akadályok elhárításában. Pontosan ezért sosem ajánljuk ügyfeleinknek, hogy a “család barátja” munkajogi, büntetőjogi vagy egyéb területen egyébként profi ügyvédhez rohanjanak a telek adás-vételével, hiszen ez egy olyan komoly döntés amit csak az ingatlan jogban naprakész, nap mint nap ezzel foglalkozó ügyvédre érdemes bízni. Persze nem kizárt hogy egy fogorvos is le tud vezetni egy szülést, de jobban tesszük ha ezt a manővert egy nőgyógyászra bízzuk…

6. ÉPÍTÉSI SZERZŐDÉS

Ha már meg van a telek, elkészült az ideális terv, megkötjük az építési szerződést mely tartalmazza a műszaki leírástól kezdve a fizetési ütemezésen át az átadási határidőig a lényeges paramétereket. Amennyiben a leírt műszaki tartalomtól nem tértünk el, az előre lefektetett négyzetméterárakkal számolunk. Persze előfordulhat hogy szeretne extrákat a házba, amit szívesen beépítünk Önnek, ezeknek is előre meghatározzuk a bekerülési költségét. Nálunk nincsenek rejtett költségek, Ön pontosan tudni fogja mennyiben állnak meg a költségek!

7. ENGEDÉLY BEADÁSA

Az építési szerződés megkötését követően beadjuk a megfelelő hatóságoknak engedélyezésre a terveket.

8. FINANSZÍROZÁS

A finanszírozási kérdéseket már az első beszélgetés alkalmával tisztába tesszük, s míg folyik a telek kiválasztása, az összes banktól bekérjük az Önökre vonatkozó ajánlatot. A finanszírozás elindításához azonban szükség van az építési szerződésre, így a papírokat az építési szerződést követően szedjük össze. Önnek nincsen más dolga, mint behozni irodánkba az általunk összeírt szükséges dokumentumokat, s mi ezt követően mindent intézünk Önnek hitelével kapcsolatban, teljesen INGYEN! A finanszírozásról bővebben ITT olvashat.

9. HÁZ FELÉPÍTÉSE

A ház felépítését adott határidőre vállaljuk! Ehhez azonban szükséges az Önök együttműködése is, hiszen ha a bank kirendeli szakaszonként az értékbecslőt, illik mielőbb fogadni őt… Az építés szakaszokban történik, de mindig mi járunk előbbre, nem Ön fizet előre, mi rakjuk bele a pénzt az épületbe! Tehát elkészül az alap, Ön szemügyre veszi, tényleg készen van, majd ezt követően fizet…. Állnak a falak (a pénzt a mi kivitelezőink tették bele), Ön szemügyre veszi, tényleg állnak… kifizeti. Ez az egyik biztosíték arra, hogy biztosan megépül az ingatlana! Ezt kevés építtető vállalja a piacon, általában Önnek kell mindent előre fizetnie. Mi biztosak vagyunk magunkban és a munkánk minőségében, tőkeerős kivitelezőkkel dolgozunk, így vállaltuk hogy mi finanszírozzuk meg előre az Ön építkezését!

10. HÁZAVATÓ BULI

Ha felépült a ház, megvolt a beköltözés, nincs más hátra mint egy jó kis házavató bulit csapni! Ha szimpatikusak voltunk Önöknek, szívesen vesszük a meghívást, persze egy-két melegszívű ajánlást is szívesen fogadunk!

Nézze meg videóinkat

Miért velünk?

Az egyik legfontosabb kérdés amikor új ház építésére szánja el magát mindig az, hogy MIÉRT ÉPP EZT A CÉGET bízza meg az ingatlan felépítésével?

BIZTONSÁG

Tisztában vagyunk azzal, hogy mindenkinek más a személyes motívációja az építtető kiválasztásakor, azonban azzal is tisztában vagyunk, hogy mindenkinek fontos a BIZTONSÁG… A biztosnság manapság nem egy elhanyagolható tényező ebben az iparágban, hiszen számtalanszor látni pórul járt építkező ügyfeleket, akik a folyamat közben elakadtak valahol… az építtető vár az ügyfélre, az ügyfél az építtetőre… stb. Ez a legtöbb esetben abból adódik, hogy olyan céghez fordultak akik ugyan szép házakat tudnak építeni, de nincsenek tisztában a folyamatosan változó hitelezési piaccal. Talán még az is meglehet hogy a finanszírozási kérdésekre is tudnak válaszolni az adott cégnél, és még a CSOK feltételeivel is tisztában vannak, azonban a folyamat kivitelezésénél a gyakorlat hiánya miatt folyamatosan falakba ütköznek. Mi a teljeskörű ügyintézés nyújtotta biztonságot tudjuk kínálni ügyfeleinknek!

TÖBB MINT 750 ÁTADOTT ÚJ ÉPÍTÉSŰ HÁZ

Kecskemét új házainak 80%-át a mi kivitelezői gárdánk építette, így elmondható, hogy a város legtapasztaltabb csapata az új ház építésben a miénk. Szakmai tapasztalatunknak, dinamikus gárdánknak és stabilitásuknak köszönhetően több mint 750 átadott új házon vagyunk túl, melyek között megtalálhatóak családi házak, ikerházak, sorházak és társasházak egyaránt. Referenciáinkat kollégáinkkal egyeztetett időpontban személyesen is megtekintheti, igény esetén akár belülről is! 

LAKÓPARKI PROJEKTEK

Számos lakóparkot fejlesztettünk le az évek során Kecskeméten, többek között a Borbolya Lakópark, az Irsai Lakópark, Tücsök Lakópark, Vacsi Gyöngye Lakópark és a Green Lakópark is a Dream-Home kivitelezői-fejlesztői gárdájának köszönhető! Ha Ön is nagyobb léptékekben gondolkodik, vagy valamely projektünkben vásárolna, hívjon minket bizalommal!

KÉNYELEM

A teljes körű ügyintézés KÉNYELMET is nyújt, hiszen nem kell mindenért külön rohangálnia, mi LEVESSZÜK A TERHET A VÁLLÁRÓL, a teljes folyamatot végigkövetve segítjük a beköltözésig! Az ideális telek megtalálásától kezdve az ideális ingatlan megtervezésén, a hitel- és CSOK ügyintézésen keresztül a beköltözésig mindenben segítségére leszünk!

 

MEGBÍZHATÓSÁG

2000 óta vagyunk az ingatlan- és finanszírozási szakmában, így alkamlmunk volt megélni a piac folyamatos változását melyhez mindíg képesek voltunk alkalmazkodni. A dinoszauruszok korából már jól tudjuk hogy nem a “legnagyobbak” élik túl a kihívásokat, hanem azok akik képesek a változásokhoz alkalmazkodi. Mi ilyenek vagyunk! Büszkék vagyunk arra, hogy még a válság idején is képesek voltunk a fejlődésre. Stabil szereplői vagyunk a magyarországi ingatlanpiacnak, minket mindíg elérnek ügyfeleink, mi nem cseréljük le telefonszámunkat, 2000 óta ugyanazon számokon vagyunk elérhetőek.

12 FAJTA ÉPÍTÉSI TECHNOLÓGIA

A legtöbb kivitelező általában 1 fajta technológiára van ráállva a gazdaságosság miatt. A Dream-Home kiterjedt kapcsolatrendszerének köszönhetően a teljes palettát kínálja Önnek és családjának!

Akár tégla, akár könnyűszerkezetes, SIP, acéslszerkezetes-könnyűszerkezetes, gerendaház vagy konténer ház az elképzelése, nálunk mindent megtalál a palettán a legkedvezőbb áron!

Sokan keresnek meg minket azzal, hogy adjunk árajánlatot egy körülbelül elképzelt ingatlanra, amit vagy a család rajzolt fel egy papírra, vagy már nekifutottak esetleg egy tervezésnek tervezőmérnökkel. Amennyiben meg van már a ház alá való telek, érdemes a megtervezett ingatlanhoz árajánlatot bekérnie tőlünk. Amennyiben még nincs meg az ideális telek vagy meg van már de még csak a család kezdte el megrajzolgatni az ingatlant, mindenképpen ajánljuk hogy keressen fel minket a +36-70/319-0803-as telefonszámon s egyeztessen velünk időpontot egy személyes elbeszélgetésre, segítünk összerakni a mozaik darabkákat. Egy-egy ilyen beszélgetés akár milliókat is spórolhat Önnek mielőtt belekezdene otthona megépíttetésébe!

KULCSRAKÉSZ HÁZÉPÍTÉS

Áraink a kulcsra kész állapotot tartalmazzák, így Önnek nem lesz másra gondja csupán arra, hogy kiválassza a fal színeit és a burkolatokat!

EGYEDI KEDVEZMÉNYEK

Mivel rengeteg házat építünk, így igen jó kedvezményeket kapunk pl. a burkolatokra, mely kedvezményeket átadunk ügyfeleinknek hogy minél szebb, impozánsabb legyen a belső tér. Nálunk egy 3000 Ft-os burkolat olyan mint amilyet ha bemegy egy üzletbe 5-8000 Ft-ért kap meg. Hiszünk abban, ha Ön elégedett, szívesen mutatja meg ismerőseinek az otthonát, s számunkra az elégedett ügyfelek ajánlása a leghitelesebb!

EGY SZINTES ÉS EMELETES SZERKEZETEK

Mivel 10 fajta technológiával építünk, így akár egy egy szintes mediterrán házra, akár egy több emeletes családi házra vagy akár társasházra vágyik, mi gond nélkül meg tudjuk valósítani elképzeléseit.

TÁRSASHÁZAK ÉPÍTÉSE

Profi csapatunkkal folyamatosan részt veszünk társasházi projektek megvalósításában is. Legyen szó egy 4-5 lakásos társasházról vagy akár egy több épületegyüttesből álló 150-200 lakásos társasház projektről, a megfelelő terület kiválasztásától a tervezésen át a kulcsra kész kivitelezésig állunk rendelkezésére!

Amennyiben Ön befektető, mindenképpen keressen fel minket, folyamatosan vannak konkrét telekre tervezett kész társasházi projektjeink is mely már csak a befektetői tőkére vár!

PROFI FOLYAMATKEZELÉS, AI TECHNOLÓGIÁK

A Dream-Home Ingatlan és Új Ház Építő Centrum egyik legkiemelkedőbb tulajdonsága, hogy egy olyan ügyfél- és folyamat kezelési menedzsmenttel rendelkezik, amely egyedülálló az ingatlanpiacon! CRM rendszerünk és profi mesterséges intelligencia szoftvereink segítségével a kor legmodernebb marketing eszközeivel dolgozunk, lekörözve ezzel a konkurenciát.

TÖBB MINT 300 ELADÓ TELEK KÍNÁLATUNKBAN

Mivel rengeteg házat építünk, így irodánk évek óta jó viszonyt ápol a Kecskemét és környéki telektulajdonosokkal, s a hatóságokkal. A telektulajdonosok elsőként minket keresnek fel ha telek eladásról van szó, hiszen rajtunk keresztül van a legnagyobb esély eladni egy telek ingatlant. Nem beszélve arról, hogy komoly szaktudást igényel a területek megfelelő feltérképezése, nagyon fontos tisztában lenni a területi szabályozásokkal.

Nem állítjuk, hogy Kecskemét összes telke fellelhető kínálatunkban, de a tapasztalataink azt mutatják, hogy mindenképpen érdemes a szakértelmünkre támaszkodni egy telek megvásárlásánál, hiszen többször előfordult már olyan, hogy építkezni vágyó ügyfeleink mielőtt még találkoztak volna velünk, megvásároltak olyan területet, amelybe maximum kukoricát lehet vetni, de építeni nem lehet. Sajnos nem az számít hogy mit mond egy földdarabról egy ingatlanközvetítő vagy mit mond a tulajdonos… mindíg a területi szabályozásokat kell figyelembe venni, így ha szeretnének biztosra menni, még telekvásárlás előtt keressenek fel minket!

Azt is figyelmükbe ajánljuk, hogy Kecskeméten egyedüli szolgáltatásként, a mi irodánk végez telek kialakításokat, telek felosztásokat, melynek köszönhetően több lakóparki övezetet sikeresen alakítottunk már ki. Pl.: Tücsök Lakópark, Irsai Olivér Lakópark, Dream-Home Lakópark

RENGETEG TELEK SAJÁT TULAJDON, MELYEK A LEGKERESETTEBB TERÜLETEKEN HELYEZKEDNEK EL, S MELYEK CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A DREAM-HOME KÍNÁLATÁBAN ÉRHETŐEK EL!

KAPCSOLAT 1200 INGATLANKÖZVETÍTŐVEL

Több mint 1200 ingatlanközvetítővel állunk szerződéses kapcsolatban, így ha a mi kínálatunkban mégsem találta volna meg az ideális telket, lakást, házat vagy bármilyen típusú ingatlant, de a szimpátiáját már elnyertük, nem kell fáradoznia azzal hogy felkeres más ingatlanközvetítőket is, elég hozzánk leadnia igényét s velünk biztosan megtalálja az ideális megoldást!

EL KELL MÉG ADNIA VALAMIT A VÁSÁRLÁSHOZ, ÉPÍTÉSHEZ?

Csapatunk és a fent már említett kapcsolatrendszerünk segítségével gyorsan eladjuk ingatlanát hogy mielőbb megvalósíthassuk álmait!

HA VELÜNK ÉPÍT, NE AGGÓDJON, MEGLÉVŐ INGATLANA ELADÁSÁNAK TERHÉT IS LEVESSZÜK VÁLLAIRÓL!

Folyamat