Ugrás a tartalomhoz

Vásárolni szeretne?

Velünk biztosan megtalálja számításait! A Dream-Home Ingatlannál MINDEN VÁSÁRLÓNAK INGYENESEN nyújtjuk szolgáltatásainkat!

 

Vásárolni szeretne?

Velünk biztosan megtalálja számításait!
A Dream-Home Ingatlannál MINDEN VÁSÁRLÓNAK
INGYENESEN nyújtjuk szolgáltatásainkat!

Mi csupán annyit kérünk, hogy mivel kollégáink rendkívül terheltek, így az első találkozást mindíg az irodában ejtsük meg, amely Önnek is és nekünk is kedvezőbb, hiszen nyugodt keretek között átbeszélve a legfontosabb preferenciákat, felmérve a lehetőségeket kollégáink igyekszenek teljes képet kapni az Önök elképzeléseiről, s így az “üres járatok helyett”, megtisztvelve egymás idejét, olyan irányba indulunk el ami valóban az Önök elképzeléseinek és lehetőségeinek megfelelőek lehetnek.


Igyekszünk ügyfeleinket úgy kezelni, hogy egy átfogó képet kapva, valóban teljes körű megoldást kínáljunk. Amennyiben bármilyen hitelre, finanszírozásra, esetleg CSOK ra is szüksége van, szintén INGYENESEN állunk rendelkezésére!

Az ingatlanokat kollégáink szintén INGYENESEN, TÉRÍTÉSI DÍJ MENTESEN mutatják be Önöknek.

Felhívjuk azonban az érdeklődők szíves figyelmét, hogy amennyiben személyes adataikat nem kívánják bemutatni, és aláírásukkal elismerni a megtekintés tényét, ne keressék kollégáinkat, irodánk kizárólag az ingatlanközvetítői előírásoknak megfelelően eljárva, a megtekintőket dokumentálva mutathatnak be ingatlanokat!

Nézze meg videóinkat

Vásárolni szeretnék