Ugrás a tartalomhoz

Grand Sapphire Blu 7*

Élje az életét csodás kék színekkel körbeölelt területen

Koronázza meg életét Iskele örömteli és pihentető életével, ahol az arany színű homok és a kék tökéletes árnyalatai találkoznak az észak-ciprusi partok csodálatos kilátásával.

Fogadja be a mediterrán kultúrát, sütkérezzen a napon, és élvezze az életet! A legnagyobb kényelemre, luxusra és minőségi életre tervezett Grand Sapphire Blu minden életstílushoz tökéletes választás. Készen áll arra, hogy tiszta kékben élje az életét?

A PROJEKT ELHELYEZKEDÉSE

A Gand Sapphire Blu Iskelén a Long Beach partszakaszon épül, a hamarosan átadásra kerülő Grand Sapphire Resort projekt mellett. A Blu tulajdonosai, bérlői a Resort létesítményeit is használhatják, illetve a pár perc sétányira található tengerparti Pera Mackenzie Beach Club-ot is.

BEACH POOL

A Grand Sapphire Blu-ban található Beach Pool a modern és innovatív dizájn tökéletes példája.

A 7 csillagos élet legszebb, kiváltságokkal teli állapotának lesz szemtanúja a mesterséges fehér homokos strandon, amely másfajta szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget kínál a forró nyári hónapokban.

Röviden: "A Grand Sapphire Blu tökéletes életet kínál, amely minden részletében magában foglalja a Kék minden árnyalatát".

7 CSILLAGOS ÉLETMÓD

A Grand Sapphire Blu-t egy páratlan 7 csillagos életmódra tervezték. Üzletek, fodrászok, kisállat szálló, szupermarketek és minden egyéb szükségleti cikk és hobbibolt elérhető közelben. A 7 csillagos életstílus a könnyed életet és a praktikus életvitelt jelenti a minőség és a kényelem feladása nélkül.

Összességében: a Grand Sapphire Blu-ban Észak-Ciprus legkiváltságosabb életét fogja élvezni.

7 CSILLAGOS FELSZERELTSÉG ÉS LÉTESÍTMÉNYEK

A Grand Sapphire Blu-t kifejezetten arra tervezték, hogy bemutasson mindent, ami elengedhetetlen a 7 csillagos élethez:

A Grand Sapphire Blu-t kifejezetten arra tervezték, hogy bemutasson mindent, ami elengedhetetlen a 7 csillagos élethez:

✔️5 csillagos Hotel & Casino
✔️ Szupermarket
✔️Kids Club
✔️Punta Cana, a sziget legnagyobb medencéje 4000 m2-en
✔️10000 m2+ teljes medenceterület
✔️Strandmedence (mesterséges stranddal)
✔️Végtelenített medence a 27. emeleten
✔️Multisport területek
✔️Paddle tenisz
✔️Szabadtéri mozi
✔️Vízipark
✔️Fit Plus
✔️Organikus gyógyfürdő
✔️Kisállatpark
✔️Sétautak
✔️Fedett-kültéri parkolók
✔️Bál- és konferenciaterem

MODERN TÁJ HARMÓNIÁBAN A TERMÉSZETTEL

A Grand Sapphire Blu közösségi tereket és pihentető zöldterületeket kínál, amelyeket gondosan úgy alakítottak ki, hogy a társasági élet és a személyes kényelem tökéletes elegyét biztosítsák.

Akár a medence mellett pihen, akár sétál a zöldövezetben, a Grand Sapphire Blu-ban a természettel harmóniában zajló társasági életet élheti át.

Kedvező árak
16M Ft kezdő befizetéssel akár kamatmentes részletre
Mega projektek
Elképesztő projektek 5*-os szállodai szolgáltatásokkal
Bérbeadási üzemeltetés
Nem kell a bérbeadással vesződnie, mi mindent elintézünk
Aktív kikapcsolódás
Csodás bárok, éttermek, szórakozóhelyek

Grand Sapphire Blue projekt bemutató rendezvény

Sok vásárló már ismeri a Northernland kivitelező cég minőségét, így a Grand Sapphire Blue-t mikor meghirdettük, 1,5 hét állt rendelkezésre 10%-os kedvezménnyel foglalni ingatlant. A vásárlók mindössze egy lesötétített fotót láttak a projektről, de mivel tudták, hogy a Northernland kivitelező cég luxus minőséget épít rendkívül kedvező áron, így a 1,5 hét alatt elfogyott a projekt majdnem fele, 541 db ingatlan, a rá 1 hétre pedig már csak a projekt 1/3-a maradt meg, így aki ebben a projektben szeretne még ingatlanhoz jutni, az sürgősen kérje kollégáinktól az árlistát, hiszen ez egy igazán kiváló projekt nagyon jó kiadhatósággal, fantasztikus szolgáltatásokkal!

Grand Sapphire Resort

A Grand Sapphire Resort és a Grand Sapphire Blu közvetlenül egymás mellett helyezkedik el, mindkét projekt vásárlói használhatják a közös létesítményeket.

A Grand Sapphire Resort-ot 2023 november végén látogattuk meg személyesen, ekkor már az ide feltöltött videóhoz képest szinte átadásra készen állt, de azért megosztjuk hogy hogyan nézett ki a projekt a nyár végén.

Pera Mackenzie Beach Club

A Grand Sapphire Resort és a Grand Sapphire Blu projektünkben vásárolt ingatlanok tulajdonosai, bérlői szabadon élvezhetik a Long Beach-en található csodálatos Pera Mackenzie Beach Club 5* szolgáltatásait. Az ingyenes belépő mellé kiemelt szolgáltatások is társulnak melyeket kedvezményesen vehetnek igénybe.

A Pera Mackenzie egy 5*-os Beach Club exklúzív étteremmel, medencékkel, bárokkal, kávézókkal, színpaddal és saját tengerparti stranddal ahol napágyakon élvezhetjük a tenger, a kellemes zene és a finom koktélok együttes harmóniáját.

A klub esténként kiváló programokkal, a legjobb DJ-kel várja vendégeit.
Vegyen egy ingatlant egyik Long Beach-i projektünkben és élvezze az 5*-os lifestyle-t!

r

Grand Sapphire Blu