Ugrás a tartalomhoz

Esentepe

Esentepe Észak-Ciprus egyik legkedveltebb partszakasza, hiszen amellett, hogy golf paradicsom, csodálatos természeti adottságai igazi luxust kínálnak az oda látogatóknak.

Esetepe partszakasza az Észak-Ciprusi Kyrenia-hegység lábánál, Kyrenia nyüzsgő városától keletre található, ahol felfedezheti az "igazi Ciprus"-t a helyiek vendégszeretetével, akik tárt karokkal fogadják a növekvő eltérő kultúrával rendelkező közösségeket.

Esentepe rengeteg látnivalót, tennivalót és kiváló ételeket kínál. Amellett hogy Esentepe-re a nyugodt kikapcsolódás jellemző, ugyanúgy találhatóak a településen modern létesítmények, amelyek a mindennapi igényeket kielégítik, a nagyobb városokra jellemző nyüzsgés és forgalom nélkül.

Ha szeretné maga mögött hagyni a nagyvárosok nyüzsgését, s elmélyedni abban a csodálatos látványban ahogy a hegy lába a tengerparttal összeforr, akkor Esentepe az Ön számára legideálisabb választás! Központjában egy bájos visszafogott falu található, ahol kellemesen elkávézgathat, vagy eltöltheti idejét egy finom helyi bor társaságában.
A központi falu lakosságát főleg helyi ciprusi törökök alkotják, de nagyon sokan Svédországból, Norvégiából, Angliából és más európai országból érkeztek a településre hogy itt éljék mindennapjaikat.

Bár Esentepe figyelemreméltó faluvá nőtte ki magát, mivel sokan olyannyira beleszerettek, hogy ezen a helyen rendezték be otthonukat, azonban az új projektek fejlesztése a parti út mentén honosodott meg, így Esentepe nem veszített idilli varázsából, az új projektek inkább a település ismertségéhez járultak hozzá.

Esentepe, valamint a környező Alagadi, Karaağac és Alevkaya szépsége miatt ezt a területet látni kell! Különösen a környék fantasztikus strandjain található teknősfészke lőhelyek, az erdei séták, a piknikező helyek és a csodálatos herbárium miatt.

A területet történelmileg gazdaggá teszik a helyi romok, kolostorok, valamint a kupolás Antiphonitis templom, amely az Észak-Cipruson található 12. és 15. századi freskók utolsó példányával büszkélkedhet.Korineum Golf Klub

A tekintélyes Korineum Golf & Beach Resort valójában nagyon is része a kis sziget történetének, mivel büszkén ad otthont az első 18 lyukú golfpályának Ciprus északi részén.

A gyönyörűen gondozott pázsit és a kifogástalanul gondozott golfpálya nem az egyetlen csodája az üdülőhelynek. Egy privát strand és egy boutique hotellel kínál feledhetetlen élményeket a golfozni vágyóknak.

A Földközi-tenger partja és az esentepei Beşparmak-hegység között elhelyezkedő üdülőhely drámai szépsége garantáltan elállítja lélegzetét!

Az esernyőfenyők, szentjánoskenyér és olajfák természetes erdejéből faragott táj kiegyensúlyozza a sziget életének egyenletes ritmusát.Alagadi Turtle Beach

Az Alagadi Turtle Beach egy híres teknős strand, de a helyiek és a turisták körében is népszerű. A strand két öbölből áll, az egyikben étterem található, és mindig látogatott, míg a másik öböl egy kicsit eldugottabb, és azoknak megfelel, akik egy nyugodtabb napra vágynak a tengerparton.Strandszék vagy napernyő sincs, ugyanakkor ide hozhatja mindenki a saját strand felszereléseit.

Nyáron az Alagadi Turtle Beach-en láthatja, mikor kelnek ki a tengeri teknősök tojásai. A SPOT önkéntes szervezet teknősfészek ásatásokat szervez, amelyeken a SPOT regisztráció esetén lehet részt venni. Csodálatos érzés részese lenni annak a pillanatnak, amikor a homokos kis fiókák először látják a nappalt! Vagy este, amikor Ön is tagja lehet annak a csoportnak, aki bedobja őket a tengerbe!

A parton a teknősfészkek helye fehér hálóval van kijelölve, így nem lehet nem észrevenni őket. Ne tegye közel hozzájuk a nyugágyat vagy a napernyőt, mert megsérülhet a fészek.

Ha az Alagadi Turtle Beach-en jár, ne hagyja ki a tenger által létrehozott természetes „sziklamedencéket”, ahol a sziklák találkoznak a tengerrel, és ahol a köveket a hullámok homokosítják.Ezekben a „sziklamedencékben” a meleg mediterrán nap melegíti fel a vizet.Itt nyugodtan áztathatja lábait a tengerben miközben átéli a csodás tengerparti látványt.

Kyrenium Golf Club
18 lyukú golfpálya, Európa legnagyobb golf klubja
"5 ujj" hegy
Projektjeink a hegy lába és a tengerpart között
Teknősfészek lelőhely
Legyen részese a kis teknősök kikelésének
Csodás strandok
Autentikus strandok és Beach Club-ok
Kiemelkedő ROI
egész évben Magas áron bérbeadható Ingatlanok
Könnyű továbbértékesítés
Az ingatlanok befejezés előtt is gyorsan továbbadhatóak
SPA és sport pályák
Projektjeink minőségi életet kínálnak
Szuper Beach Club-ok
Egyes projektekhez saját tengerparti klub tartozik

Miért érdemes Esentepe ingatlanjaiba fektetni?

Festői szépség: Esentepe egyedülálló elhelyezkedése panorámás kilátást nyújt a Földközi-tengerre, így álom úti cél azok számára, akik lenyűgöző kilátással rendelkező ingatlanokba szeretnének befektetni.

Növekvő népszerűség: Az európai és török befektetők növekvő érdeklődésével Esentepe ingatlanpiaca jelentős felértékelődést tapasztal.

Változatos ingatlanbefektetési lehetőségek: Akár elegáns apartmant, tágas villát, akár hangulatos tengerparti nyaralót keres, Esentepe rengeteg lehetőséget kínál különféle befektetési igények kielégítésére.

A kulcsfontosságú helyek közelsége: Esentepe kényelmes helyen, Észak-Ciprus egyik legnagyobb városa, Kyrenia közelében található. Könnyen megközelíthető Larnaca és Ercan repülőtereiről is.

Szabadidős tevékenységek: A tekintélyes, 18 lyukú Korineum golfklubtól az exkluzív strandklub létesítményekig Esentepe számos szabadidős tevékenységet kínál a lakosok és a turisták számára.

Biztonságos befektetések: Irodánkkal a befektetők biztosak lehetnek a biztonságos és jövedelmező befektetési lehetőségekben.


Népszerű befektetési ingatlanok:

Tengerparti ingatlanok: Esentepe tengerpartját fényűző villák és apartmanok tarkítják, amelyek közvetlen hozzáférést biztosítanak a strandhoz, és zavartalan kilátást nyújtanak a tengerre.

Hegyekre néző ingatlanok: Azok számára, akik kedvelik a hegyek nyugalmát, Esentepe olyan ingatlanokat kínál, amelyek panorámás kilátást nyújtanak a Beşparmak-hegységre.

Golfrezidenciák: A golf szerelmesei számára a Korineum Golf Club közelében található ingatlanok kiváló választást jelentenek, luxust és kényelmet egyaránt kínálnak.


Következtetés

Esentepe páratlan szépségével és növekvő ingatlanpiacával ideális úti cél a hozamra és a nyugodt életmódra vágyó befektetők számára. Stratégiai elhelyezkedése, változatos ingatlantípusai és ígéretes jövője kiváló lehetőséget kínál az ingatlanbefektetésekre Észak-Cipruson.Esentepe ingatlanstatisztika 2023-ra

Átlagos ingatlan ár: Az átlagos ingatlan ár Esentepe városában körülbelül 120 000 GBP. Ez az ár az ingatlan típusától és méretétől függően változhat.

Négyzetméter ár: Az Esentepe-i ingatlanok átlagos négyzetméterára körülbelül 1200 euró.

Bérleti hozam: Esentepe átlagos bérleti hozama körülbelül 5%. Ez azt jelenti, hogy ha 150 000 euróért vásárol egy ingatlant, akkor évente körülbelül 7 500 euró bevételre számíthat annak bérbeadásából.

Éves árnövekedés: Esentepe ingatlanárai az elmúlt évben körülbelül 3%-os éves növekedést értek el. Ez az ingatlanok értékének folyamatos felértékelődését jelzi.

A legnépszerűbb ingatlan típusok: A villák és apartmanok a legkeresettebb ingatlantípusok Esentepe városában. A villák különösen népszerűek a nyaralót vagy nyugdíjas ingatlant kereső külföldi vásárlók körében.

Kereslet és kínálat: Esentepe-ben kiegyensúlyozott a kereslet és a kínálat az ingatlanok iránt. Új fejlesztések jelennek meg a helyi és külföldi vásárlók növekvő keresletének kielégítésére.

Külföldi vásárlók érdeklődése: Esentepe iránt megugrott a külföldi vásárlók érdeklődése, különösen az Egyesült Királyságból, Oroszországból és a skandináv országokból. A régió természeti szépsége, valamint megfizethető ingatlanárai vonzó célponttá teszik a tengerentúli befektetők számára.

Jelzálogkamatok: Az átlagos jelzálogkamat Cipruson körülbelül 2,5%. Fontos azonban megjegyezni, hogy a jelzáloghitelek kamata a banktól és a kérelmező pénzügyi profiljától függően változhat.

Tranzakciós költségek: Az Esentepe-i ingatlan megvásárlásának teljes költsége, beleértve az összes díjat és adót, körülbelül az ingatlan vételárának 7-8%-a.

Jövőbeli kilátások: Az esentepei ingatlanpiac várhatóan stabil marad, folyamatos növekedési ütem mellett a következő években. A régió növekvő népszerűsége a külföldi vásárlók körében és a folyamatban lévő infrastrukturális fejlesztések valószínűleg támogatják ezt a növekedést.

PROJEKTEK

Habitat

Esentepe festői falujában luxuslakásokat kínálunk, melyek tengerre és hegyekre néznek.

Habitat

Casa Del Mare

A komplexum kiemelkedő helyen található, közel golfpályákhoz és Kyrenia városához.

Casa Del Mare

K Islands

Kiváló lehetőség családoknak és befektetőknek egyaránt, közel a Korineum golfpályához és üdülőhelyhez.

K Islands

Deja Blue Sunset

A projekt fantasztikus, zavartalan kilátást kínál a tengerre, nem beszélve az ámulatba ejtő hegyi kilátásokról.

Deja Blue Sunset

Deja Blue Eco-Wellness Resort

A Deja Blue egy igazán egyedülálló öko-üdülőhely Kyrenia keleti partján, Bahceli tartományban.

Deja Blue Eco-Wellness Resort

Oasis

A PGA-rangú golfpálya és Kyrenia városa is könnyen elérhető innen. Az Oasis széles ingatlankínálatot biztosít, ami minden igényt kielégít.

Oasis

C'est La Vie

Az apartmanok teraszokkal rendelkeznek, hogy a lakók zavartalanul élvezhessék a tengerre nyíló gyönyörű kilátást.

C'est La Vie

Blueberry

A Blueberry 26 kerti stúdiót és 26 egy- és két hálószobás penthouse apartmant kínál.

Blueberry

Vasilia View

Vasilia View rendkívüli életélményt kínál, amely ötvözi az eleganciát, a kényelmet és a természeti szépséget. Kiváló helyen található, egy 18 lyukú golfpálya mellett.

Vasilia View

Ultramarine Nuance

Ez az egyedülálló projekt a festői Essentepe területén helyezkedik el, közvetlenül az új jachtkikötő mellett.

Ultramarine Nuance

Tatlisu Panorama Homes

Gyönyörűen parkosított trópusi közös területek és privát kertek. Egy fényűző és elbűvölő oázis.

Tatlisu Panorama Homes

Sunset Bay

SUNSET BAY egy gyönyörűen elhelyezkedő luxusvilla, ahonnan fantasztikus kilátás nyílik a Földközi-tengerre és a Kyrenia-hegységre.

Sunset Bay

Sun Valley

A tengerparti projektek lehetőséget kínálnak a tenger és természet közelségére, így teremtve egy exkluzív életstílust.

Sun Valley

Sea Magic Garden

Ez a fényűző épület üdülőhelyi stílusban készült, minden kényelemmel, amit egy luxustelepüléstől elvárhat.

Sea Magic Garden

Malibu

Malibu projekt egy csendes tengerparti helyen található mindössze 2 perces sétára, és innen páratlan kilátás nyílik a Besparmak-hegységre.

Malibu

Esentepe