Ugrás a tartalomhoz

Bízza ránk ingatlana eladását!

Mostani AKCIÓNK kereteink belül egy Wellness hétvégét tölthet el a kecskeméti Sheraton-ban párjával!

Keresse kollégáinkat a részletekért!

 

Eladó ingatlana van?

A lehető legtöbbet szeretné kihozni ingatlana eladásából?Akkor Önnek Ránk van szüksége!

Kecskeméten szeretne lakást, házat, telket vagy egyéb ingatlant eladni?
Garantáltan a legjobb helyen jár!

Kollégáink kiváló szakmai és piaci ismeretekkel segítik Önt végig az ingatlan eladás rögös útján. Egy ingatlan eladása nem csak abból áll hogy becsenget egy vásárló és azt mondja szeretné az ingatlant… Bár sokan ezt hiszik, de rengeteg munka előzi meg azt a pillanatot hogy egy ügyfél megtekintse az ingatlant, s az ne olyan ügyfél legyen aki rámondja hogy: “Igen, szeretném!” aztán köddé válik, nem veszi fel a telefont, nem jelenik meg az adás-vételen vagy lehetőségeit túlméretezte és nem tudja a végén kifizetni az ingatlant.

Szerződő Ügyfeleinknek most Wellness hétvégét adunk ajándékba!

Amennyiben legalább fél évre Platina megbízási szerződést ír alá irodánkkal, úgy megajándékozzuk Önt egy Wellness utalvánnyal + egy kellemes vacsorával melyet a kecskeméti Sheraton Szállodában költhet el egy Ön számára kedves személlyel!

Most lehet hogy azt hiszi elment az eszünk...

Pedig csupán annyiról van szó, hogy mi bízunk magunkban annyira, hogy egy ilyen gesztust előre bevállaljunk! Éppen ezért, Ön biztosra veheti, hogy ha már előre beruházunk ebbe az üzleti kapcsolatba, akkor mi minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni az ingatlana eladásáért!

És akkor lássuk miért is vagyunk ennyire magabiztosak...

Mit kínálunk mi Eladó ügyfeleinknek?

ÁRMEGHATÁROZÁS

Elsősorban azt, hogy felmérjük az ingatlant, és segítünk meghatározni az ingatlan reális piaci árát. Ez egy fontos momentuma az eladásnak, hiszen ha nincsen jól meghatározva az ár, akkor hónapokig csak állni fog a piacon, de az is előfordulhat, hogy ár alatt ad túl rajta.
Kollégáink egy CMA-t azaz összehasonlító piaci árelemzést készítenek az ingatlanról, így biztos lehet az aktuális eladási árban.
Amennyiben még ennél is biztosabbra szeretne menni a megfelelő ár meghatározásában, kérheti hogy Értékbecslőnk készítsen hivatalos értékbecslést mellyel az eladási árat alátámasztva megerősíti a lehetséges vevők döntését.

TANÁCSADÁS, HOME STAGING

Tanácsot adunk ahhoz, hogyan várja a leendő vásárló jelöltet amikor kikísérjük, felhívjuk figyelmét esetleges kisebb javításokra, melyek növelhetik az eladás esélyeit. Kollégáink a lakások házak eladásában nagy tapasztalattal rendelkeznek, így meg tudják adni önnek azokat a pontokat, melyeket esetleg érdemes lenne változtatni, a sikeresebb értékesítés miatt.

SEGÍTSÉG ÁRALKU LEBONYOLÍTÁSÁBAN

Természetesen nem hagyjuk magára a legnehezebb résznél sem: a megállapodás összehozásában.

Tulajdonképpen ez az a terület, amely külön figyelmet érdelem, hiszen egy jó ingatlan iroda rengeteg adás-vételen, áralkun van már túl, ismeri az ügyfeleket, a piacot, a lehetőségeket, s ami a leglényegesebb: mind az eladók, mind a vásárlók motivációját. Azt valljuk, hogy sosem az ár a leglényegesebb paraméter, hanem a MEGOLDÁS, hiszen mindig a megoldásban vannak a rejtett százezrek! Egy jó ingatlan iroda mindig tudja hol miben lelhetőek fel azok a plusz tartalékok (akár állami támogatással, illeték kedvezménnyel, kedvezőbb hitelfelvételi lehetőséggel, megfelelő szakemberekkel) amelyek még elválasztják a vevőt és az eladót egymástól.

Ezek az összegek sok esetben komoly százezrek lehetnek, mely lehetőségeket feltérképezve összecsiszolhatóak a vevők és az eladók!

INGATLANOKRA SPECIALIZÁLT ÜGYVÉDDEL ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE

Sokszor jönnek hozzánk úgy az ügyfelek, hogy “köszönöm, nekem már van ügyvédem…” s amikor rákérdezünk, hogy rendben, pontosan milyen ügyvédről is van szó, mi a szakterülete, akkor legtöbbször az alábbiakat szoktuk hallani az ügyfelektől válaszként:

  • A család ügyvédje nagyon régóta, ő csinálta a cégünket
  • A munkahelyemen a munkajogi ügyvéd
  • Ő intézte a válóperünket… stb.


Persze több olyan eset is volt már, amikor bűntető jogász volt a családban, s ragaszkodtak hozzá… “hiszen csinált már több adás-vételi szerződést is, azt mondta végül is meg tudja írni…”

Egy dolgon mindenképp érdemes elgondolkodni: Ha fáj a foga, akkor nőgyógyászhoz fordul mondván az is orvos??? Ugye hogy nem!

Az ingatlanügyletekkel kapcsolatos előírások, szabályozások folyamatosan változnak! Nem beszélve arról, hogy amennyiben CSOK vagy hitel van az ügyletben, még körültekintőbbnek kell lenni az adás-vételinél. 2016-ban számos esetben változtak a CSOK-al kapcsolatos előírások szabályozások, amiből természetesen az is következik, hogy mindegyik bank legalább ugyanennyiszer (esetenként ennél jóval többször) változtatott a konstrukcióin, a megfelelési követelmény rendszerén. Ezért mi mindig azt javasoljuk az ügyfeleinknek, hogy mindenképpen olyan ügyvédet válasszanak, aki nap mint nap ingatlan ügyletekkel foglalkozik, tudja milyen alaki követelményeknek kell megfelelnie az adott szerződésnek, milyen szövegezéssel kell azt megírnia hogy a hitelfelvételhez választott banknál az megfeleljen, melyik papírt milyen sorrendben kell beadnia a földhivatalba hogy megfelelően történjen a bejegyzés, ismeri és tudja azokat az apró praktikákat amelyekkel sok idegeskedéstől és plusz kiadásoktól mentheti meg az ügyfeleket.

Természetesen nem kötelező a mi ügyvédünket választani, de javasoljuk, hiszen ő függetlenként képviseli mind az eladó, mind a vevő érdekeit, így biztosan mindkét fél számára előnyös megegyezés születik.

INGATLANÁT TÖBB MINT 1200 INGATLANKÖZVETÍTŐ PARTNERÜNK IS AJÁNLANI FOGJA!

Sokszor kérdezik tőlünk, hogy miben különbözünk egy franchise hálózati irodától?

Mi azt valljuk, hogy nem a méret a lényeg! Ennél sokkal fontosabbnak tartjuk a jól működő kapcsolati rendszereket. Mi nem csak a saját hálózati irodáinkkal karöltve értékesítjük az Ön ingatlanát! 


Hisszük, hogy a hosszú távú piaci együttműködések képesek leginkább kiszolgálni a piaci igényeket. Éppen ezért, folyamatosan törekszünk arra, hogy a több mint 1200 partnerirodánkkal elnyerjük ügyfeleink maximális elégedettségét. Tagjai vagyunk a Magyar Ingatlanosok Szövetségének, partnereink között tudhatjuk a legnagyobb ingatlan hálózatokat és a legkisebb irodákat is, így Önnek elég csupán velünk szerződést kötnie ahhoz, hogy egyszerre az ország több mint 1200 ingatlanközvetítő irodája foglalkozzon az Ön ingatlanával!

KIEMELT CSOMAGOK A LEGNAGYOBB HIRDETÉSI PORTÁLOKON

Amennyiben nem most kezdett el az ingatlana értékesítésének gondolatával foglalkozni, úgy valószínűleg észre vette, hogy a hirdetési portálokon kemény harc folyik a legjobb helyekért amelyeknek borsos ára van...

Sajnos a jelenlegi piacon a magánszemélyek nem tudnak labdába rúgni az ingatlanirodák hirdetési költései mellett.. Egy ingatlaniroda mindig kiválogatja a legrelevánsabb ingatlanokat, s azokat magas kredit költéssel hirdeti. Mind emellett az ingatlanirodáknak a hirdetési portálok hirdetési csomagokat értékesítenek, így az irodák nagy hirdetési portfólióval hirdetnek, ami szintén csökkenti a magánszemélyek előre kerülési esélyeit... nem is beszélve arról, hogy az ingatlanirodák mivel MUNKA szinten foglalkoznak ezzel, így hiába krediteli előre az ingatlant, 1 óra múlva az Ön magánszemélyes hirdetését jóval hátrébb sorolja a rendszer..

Éppen ezért MI SEM CSAK A HIRDETÉSI PORTÁLOKRA TÁMASZKODUNK, az ingatlan értékesítés nem csak annyiból áll hogy "Meghirdetem a COM on... ezt én is tudom..." Az ingatlan értékesítés SZAKMA, az ingatlan értékesítés MARKETING.

Természetesen mi is folyamatosan nagy csomagokkal hirdetünk több mint 30 hirdetési portálon, ezen kívül a social media felületeken is (Kecskemét egyik LEGNAGYOBB HIRDETÉSI KÖLTÉSSEL DOLGOZÓ IRODÁJA VAGYUNK), azonban az Ön ingatlanát sem egy hirdetés fogja eladni... MI ENNÉL JÓVAL TÖBBET KÍNÁLUNK ÖNNEK!

AI MESTERSÉGES INTELLIGENCIA HASZNÁLATA

Ahogyan azt fentebb is már elkezdtük kifejteni, az Ön ingatlanát sem csupán egy hirdetés fogja eladni.

Mi fontosnak tartjuk, hogy lépést tartsunk a technológiák fejlődésével, s ne csak kövessük, hanem meg is haladjuk a trendeket! Ebben nagy segítség a két cégvezetőnk Regina és Gergely E-business és Kis- és középvállalati marketing egyetemi végzettsége. A Dream-Home így folyamatosan olyan technológiákat használ a folyamatkezelés és az értékesítés során, amelyeket sokszor még a legnagyobb ingatlanirodák sem.

Weboldalunk és hirdetési mechanizmusaink, hirlevél rendszerünk stb. is AI technológiákat használnak, elérve a legrelevánsabb célközönséget az Ön ingatlanának eladásához!

HATÉKONY CRM ÉS ÜGYFÉL KEZELÉS

A Dream-Home egy saját fejlesztésű CRM rendszer segítségével tudja követni a változó ügyfél igényeket, így kollégáink mindig napra készen ki tudják ajánlani az Ön ingatlanát a legrelevánsabb ügyfeleknek!

Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy amennyiben Ön meghirdeti ingatlanát, egy nagyon szűk kört fog elérni a hirdetéssel. A Dream-Home munkatársai azonban az összes kecskeméti ingatlan keresőnek ki tudják ajánlani hatékonyan az Ön ingatlanát!

Amennyiben ELADÓ TELKE van...

Ez esetben plussz egy érv, hogy egyrészt cégünk is vásárol fel és fejleszt le építési telkeket, így saját részre is szívesen megnézzük eladó telkét!

Másrészt ügyfeleink részére is folyamatosan keressük az ideális telkeket!

Ne feledje, évente 100-140 családi házat építünk, 10 kivitelező építései alá mi biztosítjuk a telkeket!

Ebből kifolyólag, teljesen egyértelmű, hogy a Dream-Home-on keresztül van a legnagyobb esélye telke értékesítésére, hiszen a Kecskeméten építkezni vágyó ügyfelek MINKET KERESNEK FEL, mi építjük meg számukra az ideális otthont, s természetes, hogy csak azokat a telkeket fogjuk tudni kiajánlani ügyfeleinknek, amely vagy a saját tulajdonunk már, vagy amelyre érvényes közvetítői szerződésünk van.

Nos akkor belevágunk ugye?

Hívja kollégánkat aki kimegy Önhöz, felméri az ingatlanát, s ha mi is úgy látjuk hogy megfelelő lehet Ügyfeleinknek, akkor egy Platina szerződés keretein belül már
egyeztetheti is a Sheraton-ba a wellness-t és a vacsorát!

+36-70-342-5598

Eladó ingatlanom van