Ugrás a tartalomhoz

4ever Green 4

A 4ever Green projektünk Yeniboğaziçi / Gazimağusa kedvelt partszakaszán a hegyoldalba álmodták meg kivitelezőink, melynek során az volt a koncepció, hogy amellett, hogy közel legyen a beachez, mégis nyugodt, meghitt környezetet biztosítson mind a nyaralni-, mind az ott élni vágyóknak.

A projekt 3 percre a Bedis strandtól, 1 percre az általános iskolától, 10 percre Famagusta városközpontjától található. Ezen kívül mindössze 5 perc sétára van a híres Conti Resort Hotel & Casino-tól, s 10 perc alatt Iskele városközpontja is könnyen megközelíthető autóval.

Akár új életet kezdene ezen a csodálatos szigeten, akár befektetésben gondolkodik, mindenképpen érdemes megtekintenie 4ever Green 4 projektünket!

4ever Green 4

Költözzön vagy fektessen be Észak-Ciprus kedvelt partszakaszán található projektünkbe, melyet csodás környezetben épít az egyik legfelkapottabb kivitelezőnk. A zöld környezet, a beach- és az iskolák közelsége mind az ott élni vágyók, mind a nyaralókat magával ragadja.

Település
Yeniboğaziçi / Gazimağusa
Elhelyezkedés
Hegyoldalban
Apartmanok száma
42
Kulcs átadás
2025. Március
Terület
6214 nm
Hálók száma
1+2
Árak
72,5 M forinttól
Fizetési terv
Részletfizetés: kamatmentes havi részletekben kulcs átadásig

Leköthető ingatlanok

1+2

Nappali + 2 hálószobás 85 nm-es apartmanok nagy teraszokkal

Árak: 72,5 M Ft-tól

Külső képek

Modern design, kényelmes elosztás, hangulatos belső kert csodás növényekkel. Nagy medence, napozók, a gyermekeknek pedig játszótér teszi kellemessé az itt tartózkodást.

A biztonságról 24 órás porta szolgálat- és megfigyelő rendszer gondoskodik.

Első osztályú kivitelezés, sötét színű dupla üvegezésű ablakok, ISO tégla, hő- és fagyálló tető szigetelés, inverteres klíma, márvány mintás kerámia burkolatok, kiváló minőségű vízvezeték, pergola.

Belső enteriőr

Letisztult világos terek, modernitás, ez jellemzi a 4ever Green 4 apartmanjainak belső terét. Egy csipetnyi "fancy" életérzés amely egybelolvad a csoás külső kerttel.

4ever Green 4