Keresési találataim

Vitorla Utcai Projekt

Kihagyhatatlan ajánlat, CSOK-ot kihasználóknak is, 
minimális önerővel!!!

Figyelem, csak 2 ház!

Kecskemét Vacsi közben aszfaltos utcában új építésű környékén, egy csendes, nyugodt környezetben 150, 139, 128-es, Nappali + 5, 4 és 3 szobás egyedi tervezésű családi házakat kínálunk eladásra, fedett autóbeállóval. A jó elrendezésnek és a dupla komfortnak köszönhetően egy élhető, energiatakarékos tégla építésű új otthon tulajdonosává válhat. Egy ideális 383 nm-es telekhányadok tartoznak, ami lehetővé teszi, hogy ne legyen saját kertje rabja, de mégis optimálissá teszi ezzel a kert-ház kapcsolatot.

A legújabb környéken megálmodott családi házat olyan családoknak terveztük, akik akár a Családok Otthonteremtő Kedvezményét ( CSOK ) is szeretnék igénybe venni. Az egyszerű épület kis- és nagy családosok számára is tökéletes lehet, bekerülési értéke pedig lehetővé teszi, hogy már minimális önerővel és a támogatás igénylésével az ingatlan tulajdonosává váljon. Természetesen most akár egy kétszobás lakás eladásával már hozzá juthat ehhez az álomházhoz. A lakás vagy bármely ingatlana értékesítését, CSOK és hitelének ügyintézését korrekt, magas színvonalon intézzük.

Választható alaprajzok 3 szoba nappalitól 5 szoba nappaliig. Fedett kocsibeálló, a képektől eltérően cserép fedéssel.10+10 CSOK és OTK igénybe vehető rá, Telek méret 380 nm. Napokon belül leköthető, ár 32,9 milliótól 36,9 millióig. ha van most egy tehermentes panellekása, és 3 gyermeke, megvalósulhat az álom.

A teljes készültség tartalmazza az épület 100%-os kivitelezését, mely keretén belül a vevő saját ízlésének megfelelően egyénileg választhatja ki a burkolatokat, színeket. Tervezett átadás időpontja 2017.

Referencia munkák, illetve műszaki leírások megtekinthetőek, illetve árakról érdeklődjön irodánkban!

  • Részletes kereső

    További opciók
  • Hitel kalkulátor