fbpx
Keresési találataim

Vizeli László

referens & irodatitkár | [email protected]
Elérhetőség

Vizeli László

referens & irodatitkár
vizeli.laszlo_74
   Központi tel.: +36-70/342-5598

Rólam

Álomotthon megteremtése

Nős, két gyermek apja. Problémamegoldó. Egyre szerteágazóbb világunkban fontos, hogy tudatosság támogassa eligazodásunkat. Életünkből mindenféle értelemben nagy részt képvisel otthonunk létrehozása, az Álomotthon megteremtése. Egy profi csapattal a hátam mögött ebben lehetek a segítségére, hogy optimális módon megvalósíthassa álmai otthonát. Több száz átadott házunk, ügyfeleink elégedettsége adja azt a biztos alapot, ami a sikeres együttműködésünk fontos eleme.

Álomotthon megteremtése - homlokzat délnyugat

Álomotthon megteremtése – homlokzat délnyugat

Rólunk

A Dream-Home csapat hitvallása, hogy mi nem ingatlant adunk el, hanem megvalósítjuk Álmai Otthonát. Az ötlet megszületésétől a beköltözésig végigkísérjük a folyamatot, amiben levesszük az Ön válláról a terhet. 

Megismertetjük a folyamattal, így nem fogja olyan idegennek, kényelmetlennek érezni. Segítünk kiválasztani a telket, segítünk mérlegelni, mire kell figyelni. Kiválasztjuk a tervezőt, a kivitelezőt, akik leginkább megfelelnek az Ön elképzeléseinek. Egyedi tervek készülnek, ami majd a gyakorlatban is megtestesíti az Álomotthonát. Csapatunkban nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek dolgoznak együtt, így meg tudunk felelni minden olyan követelménynek, amit a kor kihívásai, az építőipar és környezetvédelem fejlődése, szabályai megkövetelnek.

Energiatakarékos, költséghatékony, kis költséggel fenntartható otthonokat építünk. Fontos önnek az extra kényelem? Az okos otthonok világában érzi jól magát? Nem jelent problémát a távvezérelhető, okos, passzív házak kivitelezése sem. Biztosítjuk, hogy a modern követelményeknek, minden szabálynak, és az Ön elvárásainak is megfeleljen a kivitelezés. Naplóvezetés, műszaki ellenőrzés, a felhasznált anyagok, a kivitelezés minősége mind-mind figyelmünk alatt áll. Segítünk eligazodni a papírmunka, az elektronikus követelmények rengetegében, figyelünk a közművekre, eljárásrendre, időzítésre, ütemezésre.
A pénzügyek miatt sem kell aggódnia! Térítésmentesen összeállítjuk az előzetes költségvetési tervet, pontosan tudni fogja, mit miért, avagy miért nem vállal! Segítünk a hitelek, támogatások világában is eligazodni. Szakértőnk mindent kiszámol, felvázol, bemutat annak érdekében, hogy megalapozott döntést hozhasson.

Több, mint hatszáz épület kivitelezése, rutinja adja Önnek azt a biztonságot, ami szinte élvezetes kihívássá teszi Álomotthona megvalósítását. Jelenleg is több tucat családi házunk van folyamatban Kecskemét és környékén, ahol be tudjuk mutatni a különböző készültségi fokoknak megfelelő állapotot, láthatóak az anyagok, beépítési módok, eszközök, technológiák, hogy a megkapott műszaki tartalom kézzelfogható valóság is legyen.

Kapcsolat

Összehasonlítás

Ingatlanjaim

+

Szigliget határában legelő eladó!

Szigliget határában legelő eladó!
Szigliget határában legelő eladó!
3,700,000 Ft
+

Kecskemét határában lovastanya eladó!

290 m2
Kecskemét határában lovastanya eladó!
Kecskemét határában lovastanya eladó!
egyben 15,000,000 Ft
+
CSOK ✔

Eladó utolsó építési telkek Kecskemét Katona...

Eladó utolsó építési telkek Kecskemét Katonatelep Borbolya Lakóparkban!
Eladó utolsó építési telkek Kecskemét Katonatelep Borbolya Lakóparkban!
8,900,000 Ft -tól
+

Eladó Kecskemét ménteleki úton CSOK képes ép...

Eladó Kecskemét ménteleki úton, egy 6000 m2-es, CSOK képes építési telek!
Eladó Kecskemét ménteleki úton, egy 6000 m2-es, CSOK képes építési telek!
15,000,000 Ft
+
CSOK ✔

Új építésű családi ház Kecskemét belterületé...

1 91 m2
Új építésű családi ház Kecskemét belterületén! Kecskemét belterületén, közel nulla rezsive ...
Új építésű családi ház Kecskemét belterületén! Kecskemét belterületén, közel nulla rezsivel, okosház technológiával ...
39,960,000 Ft
+

Kiskunhalas Alsóvárosi részén 2+2 szobás csa...

32 118 m2
Kiskunhalas Alsóvárosi részén 2+2 szobás családi ház eladó!
Kiskunhalas Alsóvárosi részén 2+2 szobás családi ház eladó!
21,900,000 Ft