fbpx
Keresési találataim

Miért velünk?

Az egyik legfontosabb kérdés amikor új ház építésére szánja el magát mindíg az, hogy MIÉRT ÉPP EZT A CÉGET bízza meg az ingatlan felépítésével?

BIZTONSÁG

Tisztában vagyunk azzal, hogy mindenkinek más a személyes motívációja az építtető kiválasztásakor, azonban azzal is tisztában vagyunk, hogy mindenkinek fontos a BIZTONSÁG A biztosnság manapság nem egy elhanyagolható tényező ebben az iparágban, hiszen számtalanszor látni pórul járt építkező ügyfeleket, akik a folyamat közben elakadtak valahol… az építtető vár az ügyfélre, az ügyfél az építtetőre… stb. Ez a legtöbb esetben abból adódik, hogy olyan céghez fordultak akik ugyan szép házakat tudnak építeni, de nincsenek tisztában a folyamatosan változó hitelezési piaccal. Talán még az is meglehet hogy a finanszírozási kérdésekre is tudnak válaszolni az adott cégnél, és még a CSOK feltételeivel is tisztában vannak, azonban a folyamat kivitelezésénél a gyakorlat hiánya miatt folyamatosan falakba ütköznek. Mi a teljeskörű ügyintézés nyújtotta biztonságot tudjuk kínálni ügyfeleinknek!

 

KÉNYELEM

A teljes körű ügyintézés KÉNYELMET is nyújt, hiszen nem kell mindenért külön rohangálnia, mi LEVESSZÜK A TERHET A VÁLLÁRÓL, a teljes folyamatot végigkövetve segítjük a beköltözésig! Az ideális telek megtalálásától kezdve az ideális ingatlan megtervezésén, a hitel- és CSOK ügyintézésen keresztül a beköltözésig mindenben segítségére leszünk!

 

MEGBÍZHATÓSÁG

2000 óta vagyunk az ingatlan- és finanszírozási szakmában, így alkamlmunk volt megélni a piac folyamatos változását melyhez mindíg képesek voltunk alkalmazkodni. A dinoszauruszok korából már jól tudjuk hogy nem a “legnagyobbak” élik túl a kihívásokat, hanem azok akik képesek a változásokhoz alkalmazkodi. Mi ilyenek vagyunk! Büszkék vagyunk arra, hogy még a válság idején is képesek voltunk a fejlődésre. Stabil szereplői vagyunk a magyarországi ingatlanpiacnak, minket mindíg elérnek ügyfeleink, mi nem cseréljük le telefonszámunkat, 2000 óta ugyanazon számokon vagyunk elérhetőek.

Elkötelezett a hitünk abban, hogy a legjobb mérce az, hogy ügyfeleink mennyire voltak velünk elégedettek! Ügyfeleink bizalmát elnyerve 2016 után most 2017-ben is megkaptuk a MEGBÍZHATÓ CÉG címet, mégpedig Gold fokozatban, melynek tanúsítványát büszkeséggel osztjuk meg Önökkel, s melyet a Megbízható Cég adatbázisában is megtekinthet.

 

logo_hu_2016

medal_hu_gold_2017
TÖBB MINT 300 ÁTADOTT ÚJ ÉPÍTÉSŰ HÁZ

Szakmai tapasztalatunknak, dinamikus gárdánknak és stabilitásuknak köszönhetően több mint 300 átadott új házon vagyunk túl, melyek között megtalálhatóak családi házak, ikerházak, sorházak és társasházak egyaránt. Referenciáinkat kollégáinkkal egyeztetett időpontban személyesen is megtekintheti, igény esetén akár belülről is! Referenciáinkról bővebben ITT tájékozódhat.

 

10 FAJTA ÉPÍTÉSI TECHNOLÓGIA

A legtöbb kivitelező általában 1 fajta technológiára van ráállva a gazdaságosság miatt. A Dream-Home kiterjedt kapcsolatrendszerének köszönhetően a teljes palettát kínálja Önnek és családjának!

Építési technolóigáinkról és az árainkhoz tartozó műszaki tartalomról ITT olvashat részletesebben. Természetesen az alap műszaki tartalomtól igény szerint el tudunk térni, mindíg a megrendelő igényeihez igazítjuk ajánlatainkat.

Sokan keresnek meg minket azzal, hogy adjunk árajánlatot egy köülbelül elképzelt ingatlanra, amit vagy a család rajzolt fel egy papírra, vagy már nekifutottak esetleg egy tervezésnek tervezőmérnökkel. Amennyiben meg van már a ház alá való telek, érdemes a megtervezett ingatlanhoz árajánlatot bekérnie tőlünk. Amennyiben még nincs meg az ideális telek vagy meg van már de még csak a család kezdte el megrajzolgatni az ingatlant, mindenképpen ajánljuk hogy keressen fel minket a +36-70/319-0803-as telefonszámon s egyeztessen velünk időpontot egy személyes elbeszélgetésre, segítünk összerakni a mozaik darabkákat. Egy-egy ilyen beszélgetés akár milliókat is spórolhat Önnek mielőtt belekezdene otthona megépíttetésébe!

 

KULCSRAKÉSZ HÁZÉPÍTÉS

Áraink a kulcsra kész állapotot tartalmazzák, így Önnek nem lesz másra gondja csupán arra, hogy kiválassza a fal színeit és a burkolatokat!

 

EGYEDI KEDVEZMÉNYEK

Mivel rengeteg házat építünk, így igen jó kedvezményeket kapunk pl. a burkolatokra, mely kedvezményeket átadunk ügyfeleinknek hogy minél szebb, impozánsabb legyen a belső tér. Nálunk egy 3000 Ft-os burkolat olyan mint amilyet ha bemegy egy üzletbe 5-8000 Ft-ért kap meg. Hiszünk abban, ha Ön elégedett, szívesen mutatja meg ismerőseinek az otthonát, s számunkra az elégedett ügyfelek ajánlása a leghitelesebb!

EGY SZINTES ÉS EMELETES SZERKEZETEK

Mivel 10 fajta technológiával építünk, így akár egy egy szintes mediterrán házra, akár egy több emeletes családi házra vagy akár társasházra vágyik, mi gond nélkül meg tudjuk valósítani elképzeléseit.

TÁRSASHÁZAK ÉPÍTÉSE

Profi csapatunkkal folyamatosan részt veszünk társasházi projektek megvalósításában is. Legyen szó egy 4-5 lakásos társasházról vagy akár egy több épületegyüttesből álló 150-200 lakásos társasház projektről, a megfelelő terület kiválasztásától a tervezésen át a kulcsra kész kivitelezésig állunk rendelkezésére!

Amennyiben Ön befektető, mindenképpen keressen fel minket, folyamatosan vannak konkrét telekre tervezett kész társasházi projektjeink is mely már csak a befektetői tőkére vár! Bővebben ITT tájékozódhat a befektetők részére ajánlott projektjeinkről.

PROFI FOLYAMATKEZELÉS

A Dream-Home Ingatlan és Új Ház Építő Centrum egyik legkiemelkedőbb tulajdonsága, hogy egy olyan ügyfél- és folyamat kezelési menedzsmenttel rendelkezik, amely egyedülálló az ingatlanpiacon!

Ennek köszönhetjük, hogy 2016-ban elnyertük a Megbízható Cég címet.

Az építkezés folyamatáról bővebben ITT olvashat.

 

TÖBB MINT 600 ELADÓ TELEK KÍNÁLATUNKBAN

Mivel rengeteg házat építünk, így irodánk évek óta jó viszonyt ápol a Kecskemét és környéki telektulajdonosokkal, s a hatóságokkal. A telektulajdonosok elsőként minket keresnek fel ha telek eladásról van szó, hiszen rajtunk keresztül van a legnagyobb esély eladni egy telek ingatlant. Nem beszélve arról, hogy komoly szaktudást igényel a területek megfelelő feltérképezése, nagyon fontos tisztában lenni a területi szabályozásokkal.

Nem állítjuk, hogy Kecskemét összes telke fellelhető kínálatunkban, de a tapasztalataink azt mutatják, hogy mindenképpen érdemes a szakértelmünkre támaszkodni egy telek megvásárlásánál, hiszen többször előrordult már olyan, hogy építkezni vágyó ügyfeleink mielőtt még találkoztak volna velünk, megvásároltak olyan területet, amelybe maximum kukoricát lehet vetni, de építeni nem lehet. Sajnos nem az számít hogy mit mond egy földdarabról egy ingatlanközvetítő vagy mit mond a tulajdonos… mindíg a területi szabályozásokat kell figyelembe venni, így ha szeretnének biztosra menni, még telekvásárlás előtt keressenek fel minket!

Azt is figyelmükbe ajánljuk, hogy Kecskeméten egyedüli szolgáltatásként, a mi irodánk végez telek kialakításokat, telek felosztásokat, melynek köszönhetően több lakóparki övezetet sikeresen alakítottunk már ki. Pl.: Tücsök Lakópark, Irsai Olivér Lakópark, Dream-Home Lakópark

 

KAPCSOLAT 1200 INGATLANKÖZVETÍTŐVEL

Több mint 1200 ingatlanközvetítővel állunk szerződéses kapcsolatban, így ha a mi kínálatunkban mégsem találta volna meg az ideális telket, lakást, házat vagy bármilyen típusú ingatlant, de a szimpátiáját már elnyertük, nem kell fáradoznia azzal hogy felkeres más ingatlanközvetítőket is, elég hozzánk leadnia igényét s velünk biztosan megtalálja az ideális megoldást! Kínálatunkból ITT szemezgethet.

 

EL KELL MÉG ADNIA VALAMIT A VÁSÁRLÁSHOZ, ÉPÍTÉSHEZ?

Csapatunk és a fent már említett kapcsolatrendszerünk segítségével gyorsan eladjuk ingatlanát hogy mielőbb megvalósíthassuk álmait! Bővebben ITT tájékozódhat.

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségen:

06 70 319 0803

 Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.