fbpx
Keresési találataim

Miért építsünk?

KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜLI CSALÁDI HÁZ

Ugye Ön is sok házat megnézett már? Akkor Ön is biztosan észrevette már, hogy a használt ingatlanok piacán az Ön igényeinek tökéletesen megfelelő ingatlant nem talál. Ez koránt sem véletlen, hiszen ahogy a mondás is tartja “Ahány ház, annyi szokás”. Egy más által megálmodott ingatlan más álmait, szokásait tükrözi. Lehet hogy talált már olyan házat ami az elképzeléseihez már egészen közel állt, de egy-két falat azért máshová tett volna… nem beszélve arról, hogy Ön biztosan más burkolatokat választott volna az otthonába. Természetesen a használt házakat is lehet olyanná alakítani, hogy a család elképzeléseinek megfeleljen, persze előtte rombolni kell hozzá. Ön miért kezdené rögtön rombolással, átalakítással? Nem lenne egyszerűbb ha csak az álmait kellene megosztania egy profi csapattal aki rögtön az Önök szokásaihoz és ízlésvilágához igazítaná az otthonát? Ne kössön kompromisszumokat, hiszen amikor hazatér a fárasztó munkából fontos hogy egy olyan környezetbe térjen haza ahol valóban jól érzi magát! A Dream-Home Ingatlan és Új Ház Építő Centrum pontosan erre kínál Önnek és családjának megoldást!

AZ ÚJ OLCSÓBB MINT A HASZNÁLT

Lehet hogy Ön most nem hisz a szemének, de nézzen csak körbe a jelenlegi ingatlan piacon és tájékozódjon körültekintően! A használt ingatlan árak a drágán felvett hitelek miatt még mindíg az egekben vannak, ugyanakkor az Állam rengeteg támogatással és illetékmentességgel ösztönzi az új lakások, házak építését. Miért vásárolna drágán használtat ha olcsóbban a saját elképzeléseit, ízlésvilágát tükröző új ingatlanba is költözhet?

ADÓKEDVEZMÉNYEK

CSOK, LAKÁSTAKARÉK PÉNZTÁR, ILLETÉKMENTESSÉG

Mint azt Ön is tudja, az Állam rengeteg támogatással ösztönzi az új lakások, házak építését. Az új ingatlanokhoz emelt, akár 10+10 millió Ft összegű otthonteremtési támogatás is igénybe vehető. Nem beszélve arról, hogy az új ingatlanok illetékmentesen kerülhetnek birtokába, míg a használt ingatlanok vagyonszerzése után 4% illeték megfizetésére kötelezett.

Irodánk segítséget tud nyújtani abban is, hogy ingatlan vásárláshoz, építéshez Ön is ki tudja használni a jelenleg még magas, 30%-os támogatást a Lakástakarék pénztáron keresztül. Kérje bővebb tájékoztatást kollégáinktól!

ENERGETIK A, A+

Ha használt ingatlant vásárol, mindenképp érdemes megtekintenie az ingatlan energia tanúsítványát is. Sok esetben kiderül ugyanis, hogy nem a legkorszerűbb technológiával épült az épület, az ablakok esetleg cserére szorulnak, de az is meglehet hogy hőhidak keletkeztek az épületben, mindenesetre az már biztos, hogy egy korszerűtlen épületben a téli hónapokban igen magas fűtésszámlára számíthat.

Mi az ügyfeleinknek magas minőség mellett alacsony fűtésszámlát tudunk biztosítani azáltal, hogy korszerű technológiával A ill. A+ energetikai minősítésű ingatlanokat építünk. Egy 100 nm körüli ház éves fűtési költsége már beköltözött ügyfeleink gázszámlájának alapján építési múdtól függően 80-120 ezer forint között mozog! Számolja csak ki, hogy egy új ház fűtésével évente mennyit takaríthat meg egy használt ingatlannal szemben!

KEDVEZŐ HITELEK

Hitelcentrumunkon keresztül 30 bank ajánlata közül találjuk meg Önnek a legjobb, legoptimálisabb választást. Mivel az Otthon Centrun Hitel Partnereként nagy mennyiségben szállítunk a bankoknak jó minúségű ügyfeleket, így ha rajtunk keresztül intézi hitelét, kedvezőbb feltételeket kap mint egy bankfiókban! Ráadásul nem kell körbejárnia a bankokat hogy melyik mit ajánl Önnek, mi felvesszük adatait és rögtön egy hitelminősítő rendszeren keresztül az összes bankhoz eljut az igénye melyre egy kézből megkapja az összes ajánlatot nálunk. Dőljön hátra, mi INGYEN elintézzük Ön helyett a papírmunkát!

SZEMÉLYRE SZABOTT TERVEZÉS

Mielőtt tervezőink nekiülnek megtervezni az ingatlant, részletesen átbeszéljük ügyfeleinkkel nem csak a felmerülő igényeket, hanem a család szokásait is hogy a legjobb elosztást tudjuk összerakni. A több mint 300 felépített ház olyan tapasztalatokat hozott már magával, ami lényegesen lecsökkentheti egy jó elosztás megtervezésével a megálmodott ház költségeit. Ezen kívül azzal is tisztában kell lenni, hogy nem csak a jó elosztás, de a telek adottságai is nagyon fontosak, nem mindegy hogy milyen a telek fekvése pl. a benapozottság szempontjából sem. Így sosem ajánljuk ügyfeleinknek azt, hogy válasszon egy “Katica” típusházat, hiszen az koránt sem biztos hogy megfelelő lesz az adott  telekre. Akik típusházakban utaznak, általában tudnak látszólag olcsóbb ajánlatot adni, persze amikor a telekhez vagy a család szokásaihoz kell igazítani a tervet mindíg kiderül hogy végül drágább lesz az ingatlan. Mi tiszta lapokkal játszunk, a megadott műszaki leírás mellett konkrét négyzetméterárakkal dolgozunk hogy ügyfeleinknek kiszámítható legyen hogy a végén mennyiben áll meg az építkezés.

MERT MINDEN RÉSZE ÚJ

Használt ingatlan vásárlásakor számítani lehet arra, hogy fél év múlva előjönnek szépen eltakart hibák, melyeket az ingatlan megtekintésekor nem vettek észre, hiszen nem lehet tudni mikor cseréltek utoljára vezetékeket, mennyire öregedtek el a csövek. Egy új háznál ilyen nem fordulhat elő, hiszen egy új házban minden új, garanciális!

TELJES KÖRŰ GARANCIA

Minden beépített anyagra a Ptk. által meghatározott általános garancia érvényes.

MODERN ÉPÍTŐANYAGOK

Ahogy haladunk a korral, egyre magasabb színvonalú építési technológiák jönnek, a mai korszerű építő- és szigetelő anyagok segítségével rendkívül energiatakarékos házakat tudunk építeni.

KÖNNYŰ ÉRTÉKESÍTHETŐSÉG

Erről sokat nem kell beszélni, bizonyára Ön is szívesebben vásárolna egy fiatalabb, korszerű építőanyagokból megépített, kedvező energetikával rendelkező ingatlant mint egy elavult technológiával megépített használt ingatlant. A B-F energetikai tanúsítvánnyal és az A-A+ energetikai tanúsítvánnyal rendelkező ingatlanok között jelentős a fűtési költség különbsége mely nagyon fontos tényező egy ingatlan kiválasztásánál. Megépített házainkat nagyon gyorsan lehet értékesíteni az ingatlanpiacon.

MODERN ALAPRAJZOK

Tervezőmérnökeink a legújabb trendeknek megfelelően alakítják az ingatlant, törekedve arra, hogy ne legyenek “holt terek” és az otthonosság mellett modern legyen az elrendezés.

BELSŐÉPÍTÉSZET

Tervezőink mellett belsőépítészek is dolgoznak, igény szerint akár a teljes belső hangulat, design kialakításában segítségükre tudnak lenni, hogy egy igazán élhető otthonra leljen a megépített ingatlanban családjával.

AZ IGAZI REZSICSÖKKENTÉS

Ahogy már fentebb is említettük, egy B-F energetikai tanúsítvánnyal rendelkező használt ház és egy A-A+ energetikai tanúsítvánnyal rendelkező új ház fűtési költsége között jelentős különbségek mutatkoznak. Ez akár évi több százezer forint megtakarítást jelenthet egy családnak.

ÁR – ÉRTÉK ARÁNY

A Dream-Home Házak rendkívül jó ár-érték aránnyal rendelkeznek, melyet Ön is észre fog venni amikor kívülről és belülről is bemutatunk Önnek referenciaházakat!

SZÉP ÉS EGYEDI

Minden felépített házunk különleges, egyedi, attól a kis plussztól, hogy az ott lakó család ízlésvilágát tükrözi. Nincsen két teljesen egyforma házunk, mi minden házunkat a megbízóink igényeire igazítunk!

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségen:

06 70 319 0803

 Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.