fbpx
Keresési találataim

Mennyibe kerül?

Budapest és 35 km-es vonzáskörzetében: Árajánlat egyeztetés alapján

Kecskemét és 35 km-es vonzáskörzetében: 

 • Tégla 1 szintes: 450.000.- Ft / nm
 • Kanadai könnyűszerkezetes A+ 1 szintes (amennyiben a ház legalább 80 nm-es): 400.000.- Ft / nm
 • Kanadai könnyűszerkezetes A+ 2 szintes (amennyiben a ház legalább 80 nm-es): 400.000.- Ft / nm
 • Fémszerkezetes könnyűszerkezetes: 430.000.- Ft / nm
 • Gipszrost szerkezetes : 480.000.- Ft / nm
 • SIP panel könnyűszerkezetes: 510.000.- Ft / nm
 • Ytong: Egyedi árajánlat alapján
 • Isoshell: Egyedi árajánlat alapján
 • Gerendaház: Egyedi árajánlat alapján
 • Rönkház: Egyedi árajánlat alapján

Szeged és 35 km-es vonzáskörzetében: Árajánlat egyeztetés alapján

Magyarország egyéb települések: Árajánlat egyeztetés alapján

Ausztria: Árajánlat egyeztetés alapján

Jelen árak családi házakra vonatkoznak, társasház kivitelezéssel kapcsolatban árajánlatért kérjük vegye fel cégvezetőnkkel, Lévay Gergellyel a kapcsolatot a +36-70/319-0803-as telefonszámon.

A ház ára sík terepen való építkezéshez van beállítva, különleges terepen, egyedi ajánlatra van szükség mindenképpen. Végső árat a telek megismerése, felmérése után tudunk tenni.

Természetesen igény szerint mindent elkészítünk, egyedi árajánlat alapján.
A műszaki beltartalomban meghatározottaktól el lehet térni, de abban az esetben egyedileg kell beáraznunk a tervet, az igények ismeretében. Mindenképpen javasoljuk a személyes találkozót kecskeméti irodánkban.

Műszaki tartalmak

Téglaházainkat 2 féle alap verzióban építjük.

ECO, és HQ. Ezek között egyrészt építési nm-árban van különbség, másrészt a sárgával kijelölt részekben található a differencia. Ebben a műszaki leírásban sárgával van kiemelve a különbség. A két, vagy több szintes házakat, csak ebben a verzióban építjük, egy szintes terv esetén van lehetőség az ECO TÉGLA mód építtetésére. Azt a másik leírásban találhatja.

A HQ+ Téglaházunk a HQ Téglaházhoz képest annyiban különbözik, hogy betonfödémmel készül.

Alapozás: 

Statikus tervező által a talajmechanikai szakvéleményre alapozott statikai kiviteli tervnek megfelelően készül.( Tervezett alapozás 50cmszéles 90 cm mély sávalap)

Szigetelés:

Talajon fekvő padlóban 1 rtg. VILLAS 4mm-es  bitumenes szig. Talajnedvesség ellen.

Külső teherhordó falak:

POROTHERM 30 N+F téglafalazat.

Válaszfalak:

POROTHERM 10 N+F téglafalazat. (ECO/HQ)

Födém:

Fa födém

Fedélszék:

A tetőszerkezet hagyományos ácsolt fedélszék. Minden faszerkezet láng-, rovar- és gombamentesítővel kezelve!   (ECO/HQ)

Kémény:

A  gázkazán gyári hozzá tartozó kéménye kerül beépítésre.

Hőszigetelés:

Az épület padlójának hőszigetelése 6 cm-es AUSTROTHERM AT-N100 lépésálló hőszigeteléssel készítendő. A  homlokzaton 10 cm AUSTROTHERM AT-N80 hőszigetelés lessz.

Tetőhéjalás:

Cserépfedés a homlokzati rajznak megfelelően. Beton cserép több termékcsalád

Homlokzatképzés:        

Homlokzati terveknek megfelelő kiírás szerint mely nemesvakolat záróréteget kap.

Nyílászárók:

A belső ajtók tömör fenyőfa lazurozva utólagosan (falfestés után) szerelhető, vagy utólagosan szerelhető dekorfóliás fautánzatú (laminált felületű festést nem igénylő) ajtók. Választható továbbá CraftMaster borítású Classique típusú nyilászárók, tömör  kialakítással.

Bejárati ajtók 7 ponton záródó biztonsági ajtó.

Az ablakok Aluplast 70 mm-es ötkamrás profil, GU vasalat résszellőztető funkcióval  kerülnek beépitésre 3 rétegű üvegezéssel. (ECO/HQ)

Bádogozás:

Lefolyócsatorna és ereszcsatorna horganyzott kivitelben készül. Lefolyócső f125 mm-es, a csapadékvíz elszikkasztható.

Belső felületképzés:

Hidegburkolatok

A fürdőszobákban 2,10 m , a WC-ben oldalfalon 2,10 m , hátfalon 2,10 m magasságig, a konyhában a konyhabútor alsó- és felső része között /0,6- 0,8 m magasság között/ készül I. osztályú minőségben. Az oldalak pozitív sarkaira műanyag élvédő lezárás kerül. A csempék és padlólapok burkolása hálós kiosztásban történik. Az oldalfali csempék fehér a  padlólapok szürke fugázást kapnak. A lakástulajdonosok a hidegburkolatok esetén bruttó 3000 Ft/m2 áron választhatnak tetszésüknek megfelelően a kivitelezőnél,vagy általa megadott kereskedőknél burkoló lapokat (felár mellett lehet magassabb négyzetméter ár). A teraszokon csúszásmentes fagyálló  greslap burkolat készül. A garázsok ajzata egységes csempe burkolatot kap lábazattal.

Melegburkolatok

A lakóhelyiségekben 8-9 mm vtg HDF aljzatú laminált parkettaburkolat készül  választható színben. Az ingatlantulajdonosok a melegburkolatok esetén bruttó 3000 Ft/m2 áron választhatnak tetszésüknek megfelelően a kivitelezőnél, vagy általa megadott kereskedőknél laminált parkettaburkolatot (felár mellett lehet magassabb négyzetméter ár). Ehhez színazonos laminált szegélyléc tartozik. Egy légtéren belüli burkolatváltásnál alu. eloxált burkolatváltó profil kerül beépítésre.

Belső felületképzés:

Az épület minden belső fala, és válaszfalai gépi valokást kapnak. (ECO/HQ)

Az épületben kétszeri glettelés után fehér színű (vagy pasztel alapszin) diszperziós falfestés készül. Az ettől eltérő markáns szín választása esetében  a vévő  kötelezett a felár megfizetése .

Könyöklők:

Műanyag deszkából, illetve felár megfizetése mellet műkőből vagy márványból is lehet.

Bútor:       

A bútorok beszerelése,beépített bútor, illetve konyhabútor nem tartozik a lakás alapfelszereltségébe.

Közmübekötések :

A meglévő ( a megbízó által biztosított ) villany, viz, illetve gázórák-tól kerül bekötésre.

Vízellátás:

A  vizes berendezések vezetékei műanyag, vagy többrétegű csőből szereltek. A  wc csésze első osztályú „Alföldi”, félporcelán termék fehér színben padlóra szerelhető. Falra szerelhető WC tartályok kerülnek felszerelésre. A mosdók és kézmosók falra szerelt kivitelűek, Alföldi típusúak, porcelán anyagúak. A fürdőkád akril fehér színű, igény szerint beépíthető tuskabin is szintén fehér szinű akril tálcás bisztonsági üveg nyilászárókkal. A csaptelepek kerámiabetétes, fém egykaros /keverőszelepes/ GEBERIT  típusú  csaptelepek. Vagy azonos minőségű, kereskedelmi forgalomban kapható termékek kerülnek beépitésre.

Szennyvízelvezetés

Az épület egészében PVC és KG PVC anyagú szennyvízvezeték rendszer készül, tokos-gumigyűrűs toldásokkal.  Minden fürdőszobában kialakításra kerül a mosógép víz- és szennyvíz oldali csatlakozása szabványos HL szifon segítségével. A fürdőszobákban nincs padlóösszefolyó.

Fűtés :  

Földgázüzemű  szivattyús melegvízfűtéses rendszert , fűtő- és vízmelegítő készülék látja el meleg vízzel. A használathoz szükséges melegvízellátást szintén az előző gázkazán látja el. A tartalék fűtés elektromos úton, valamint a nappaliban elhelyezett kandallóval biztosítható.  A fütési rendszer zárt rendszer, acéllemez lapradiátorok illetve törölköző szárító csőradiátorral a fürdőszobákban . 250.000 Ft értékű turbós kondenzációs kombi gázkazán van beépitésre tervezre.

Gázellátás:

Minden lakáshoz gázmérőóra tartozik, mely a DÉGÁZ Zrt gázszolgáltató előírásai szerint készített gázterveknek megfelelően kerül elhelyezésre az épületben. A gázvezeték szerelése acélcsövekkel történik.

Szellőzés:

A szellőzés természetes jellegű.

Elektromos szerkezetek, berendezések:

Világitás :

Minden házhoz önálló elektromos mérőóra és megszakító-tábla tartozik. A megszakító-tábla a lakáson belül, a bejárati ajtó környékén, a mérőóra szekrényben kerül elhelyezésre.A mérőórát a vevő bistositja

A villanyszerelés lakásokon belül süllyesztett MMFalcu vezetékkel történik.

Kábel TV :

3x-os koaxiális kábel védőcsövezéssel és kábelbehuzással eggyütt kerül kivitelezésre.A csatlakozási lehetőség a nappaliban less. A beépítésre kerülő szerelvények (dugaljak, kapcsolók) fehér színűek.

Telefonhálózat :

A telefonhálózatot védőcsövezéssel és kábelbehuzással eggyütt kiépitjük, A csatlakozási lehetöség a nappaliban less. A beépítésre kerülő szerelvények (dugaljak, kapcsolók) fehér színűek.

Kert, udvar:

A telek tereprendezése (sík felület) ezt a beruházo végzi el.A füvesítésre a kivitelezés befejezését követően valósul meg, a kertészeti tervhez igazodó növénytelepítéssel együtt ezt a tulajdonos végzi.

Tűzvédelem:

Az épület tűzvédelmére vonatkozó előírásokat a hatályos szakhatósági előírások tartalmazzák, melynek az engedélyes és kiviteli tervek megfelelnek.

Egyebek:

Az épületbe beépitett anyagok, szerelvények, berendezési tárgyak, a kivitelezés minősége az országos szabványokban felsorolt átlagos minőségi és osztályba sorolási követelményeknek megfelel

A kivitelező fenntartja a jogot magának, hogy – beszerzési nehézségek esetén – a leírt anyagokat más, legalább azonos minőségű, vagy értékesebb anyagokkal váltsa fel!

Amennyiben a Megrendelő a Kivitelező által ajánlott anyagok (burkolólap, belső ajtó, elektromos szerelvények, csaptelepek, vizes berendezési tárgyak) helyett mást kíván beépíttetni, úgy azt a Kivitelező az érték különbözet elszámolása mellett elvállalja, amennyiben a Megrendelő a kérdéses anyagok tekintetében a beépítéshez szükséges megfelelőség igazolást biztosítja.

A lakások kivitelezési ára nem tartalmazza:

 • lámpatestek anyagárát,
 • konyhabútorok és egyéb beépített bútorok szerelését,kamrapolcok beépítését,
 • tűzhely, mosogató, páraelszívó és egyéb konyhai berendezések szerelését,
 • árnyékolástehnika,redőnyök,
 • telefon és kábeltévé hálózat bekötését,
 • szeméttároló edények, konténerek, levélszekrények, hirdetőtáblák beszerzését,
 • mérőórák szerelési és beüzemelési költségét, közműszerződsek,
 • kazán beüzemelési költség,
 • tereprendezés,parkosítás,utak,
 • kerítés,kapú.

A lakásokba beépített anyagok árai

–     kerámia burkolatok:  br. 3000Ft/nm-ig (az ár segédanyagok nélkül értendő,az ár a bordűröket és a dekorlapokat nem tartalmazza)

–     meleg burkolatok: br. 3000Ft/nm-ig (az ár segédanyagok nélkül értendő)

–     kád br.50.000.-Ft

–     zuhanykabin br.50.000.-Ft

–     Alföldi porcelán 57cm-es. I osztályú kézmosó mosdó br.10.000Ft

–     Függesztett WC br. 45.000 Ft.

–     mosdó csaptelp br. 17.000 Ft –Grohe

–     zuhany csaptelep br. 18.000 Ft. – Grohe

–     kád csaptelep br. 21.000 Ft. – Grohe (szett br. 11.000Ft)

–     wc ülőke br. 13.000 Ft

–     wc tető br. 8000 Ft

–     beltéri ajtó több fajta szinben és tipusban br. – 30.000 Ft (kilincs 2000 Ft)

–     töblet szerelvény villanykiállás br. – 10.000 Ft

Természetesen igény szerint mindent elkészítünk, egyedi árajánlat alapján.
A műszaki beltartalomban meghatározottaktól el lehet térni, de abban az esetben egyedileg kell beáraznunk a tervet, az igények ismeretében. Mindenképpen javasoljuk a személyes találkozót kecskeméti irodánkban.

2016.04.01-től érvényes ár, visszavonásig.

Miért Pont Könnyűszerkezetes fa vázas házat építtessek?

Miért A Könnyűszerkezetes építkezés a legelterjedtebb Nyugaton?

A könnyűszerkezetes ház sokféle elnevezése ismert a hazai piacon. Vannak, akik készházként, vannak, akik gyorsházként és sokan szerelt házként ismerik.
Mi elsősorban már a könnyűszerkezetes technógáit építjük, amivel bármilyen alaprajzi megoldást meg lehet valósítani. Az elmúlt évtizedekben hazánkban is egyre nagyobb teret hódít a favázas építési mód, bár még nem éri el az Uniós átlagot és nem hasonlítható össze az USA-ban és Kanadában ezrével épülő darabszámmal. A könnyűszerkezetes házak környezettudatos építés és az energiatakarékosság jegyében tökéletesíti szerkezeteit. Fontos megjegyezni, hogy nincs száradási idő, tehát az ősszel vagy télen épült könnyűszerkezetes házak azonnal költözhetők, gyorsan felfűthetők.

Könnyűszerkezetes házak műszaki leírása

Alapozási Munkálatok:
Alap kitűzése, zsinórpadkészítés,(2,5×15-ös colosdeszka rakoncafal alátámasztása). Sávalap kiásása géppel vagy kézi erővel. Teherhordó főfal alatt 40cm szélességben szélességben,90cm. mélységben. A kémény alatt 60x60x90-es meghaladóan alapárok, munkagödör készül. Sávalap betonozása Transport betonnal, C16/32 KK, vagy helyszínen kever betonból. Földkitermelés a kívánt mélységben és területen gépi erővel.

Alapfeltöltés:
A lábazati fal között feltöltés készül sárga homokból rétegesen döngölve.

Sóderágyás Készítése:
Sóderágyás készítése 8cm. vastagságban tömörítéssel.

Gépészeti Alapvezetékek Elhelyezése:
Gépészeti alapvezeték elhelyezése az alapon belül. Víz, szennyvíz és áramcső behozatala az alap vonaláig. Egy fázisú vezeték elhelyezése az órától az épületbe védőcsővel elhelyezve. Kábel TV és Matávos vezeték helyének kialakítása védőcsovel.

Lábazati Fal Munkálatai:
Lábazati fal készítése  ZST. 20x50x22-es Alapon lévo külso zsaluzás. 2,5×15-ös 2 soros colos deszkából történik.

Síkháló Elhelyezése:
Síkháló elhelyezése f 5mm 15/15 cm. osztású síkháló.

Szerelőbeton Készítése:
Szerelőbeton készítése 12cm.-es vastagságban C16/15-32KK Transport betonból.

Talajpára Elleni Szigetelés:
Talajpára elleni szigetelés. A vázszerkezet alatt lakóépületen belül betonrétegre ragasztott 3mm. vastagságú GV3 bitumenes lemez talajpára elleni szigetelés kerül.

Favédelem:
Felhasználás elott a méretre vágott fa szerkezeti anyagot egyenkénti áztatással rovar és gombamentesítjük. Bemártásos, fürösztéses technológiával felhordott anyaggal TETOL-FB faanyag gomba, rovar kártevok elleni megelozo védelmére. A vegyszer égéskésleltetot is tartalmaz.

Alapkeret:
5×12-es fa vázszerkezettel. Lerögzítése után TETOL-FB alapozóval lekenésre kerül.

Külső Főfal:
5×12-es fa vázszerkezetbol készül (lucfenyőből)/ 10cm.-es AUSTROTHERM külso homlokzati szigetelő rendszerben háló, ragasztó, dübel 12mm.-es Osb lap.
2.5cm.-es légrés, párazáró fólia.
Faváz szerkezet között 10cm-es kőzetgyapot hőszigetelés. Belül falakon 2 réteg 12,5mm-es tűzgátló gipszkarton.

Födém szerkezet 7,5×15 cm.-es gerendák.

Mennyezeten (3×5-ös lécváz) alatta párazáró fólia, egy réteg 12,5 mm-es tűzgátló gipszkarton, felette 20 cm üveggyapot.

Belső Főfal, és válaszfalak:
Egy rétegben 12,5mm.-es tűzgátló gipszkarton, 5×10-es fa vázszerkezet, közte 5cm.-es kőzetgyapot a fa vázszerkezet között.

Tetőhéjalás,Tetőszerkezet:
Fa tetoszerkezet (láng és gombamentesítve) Bramac Natura plusz típúsú tetocserép a kívánt alapszínben. Masterplast tetofólia és 3×5-ös lécváz elhelyezése. Tetoszerkezet ácsolt kétállószékes fedélszék készül.

Bádogos Munkálatok:
Az épületen Horganyzott lemezből félkör keresztmetszetű ereszcsatorna készül. A vápák ill. a kéményszegély horganyzott fémlemezből készül.

Kémény:
Tartalék kémény készítése Leier LK160 egykürtős  kémény.

Ereszdeszkázás:
Fenyő lambériából készül.

Villanyszerelés:
A villanyszerelés az érvényes előírásoknak megfeleloen készül a fogadószinttol felfelé. Épületeinkben a célszeruségnek megfelelően több áramkör kerül kialakításra. A vezeték MMCO 3x szigetelt. Az alapár szobánként 1db. villanykapcsolót, 2db. konnektort, 1 db. lámpakiállást, és 51 m2-ként 1-1 telefon és TV csatlakozási hely kiépítését (bekötés nélkül) tartalmazza. A nappaliban, és a konyhában 6-6 szerelvény jár.

Használati Víz:
Az épületben a hideg –és melegvíz hálózat kiépítése időtálló ötrétegű HAKA-5 műanyagcsöves rendszerrel történik. A pozíció tartalma csak az épületen belüli gépészeti munkálatokra vonatkozik.

Fűtésszerelés:
Alapcsövezés elkészítése radiátoros fűtéshez. FAR osztó szelep elhelyezése.

Belső Ajtók:
Kisipari ajtók, lucfenyőből választható színben és formában.

Külső Nyílászárók:
Brüngmann típúsú fehér műanyag nyílászárók, hőszigetelő üvegezéssel, 3 réteggel (K=0,7W/m2K),korszerű 5 légkamrás profilból. Igény esetén magasabb minőséget is szerelhetünk.

Aljzatbeton:
Felépítése Talajnedv elleni szigetelés GV-3-as szigetelő lemezből, lépésálló Nikecell elhelyezése Austrotherm AT-N100-as 7 cm vastag.  7cm. csiszolt estrich aljzatbeton.

Villanyszerelés:
Alapszerelésben a szerelvények Legrand Cariva, Randevu típusúak, fehér színben.

Festés:
A fa nyílászárók és a látszó fa szerkezetek selyemfényű vastaglazúrral a kiválasztott színnel festve. A gipszkartonon hézagkitöltés Széria gipsszel történik. Felülete fehér színű beltéri diszperziós festés készül fehér színben 2 rétegben. (Színes festés esetén beltéri diszperziós festés színfelár kerül felszámolásra).

Csempe, Járólapozás:
Wc-ben,fürdőkben,konyhában,háztartási helyiségekben, kamrában, előszobában és teraszon kerámia járólapot fektetünk le. Wc-ben, fürdőkben az ajtó tok magasságig (2,05m) körbe csempe kerül. (max.3.000F./m2 bruttó árig). A konyhában a konyhapult és a függő szekrény közötti sávot csempézzük kb. 60cm-es sávban. Közlekedő, étkező, nappali, konyha, kamra, terasz, wc, fürdő, kerámia csempe, fugakereszt, fugázók a megfelelő színben, a sarkokra élvédők.

Szaniter Kerámia, Végszerelvényezés:
Mosdók alföldi porcelán, akrilkád (30.000.- Ft) , Alföldi porcelán WC-ék + Laguna Lux cw tartály,Mofém Junior csaptelep család (15.000.-Ft) szifonok.

Melegburkolat:
Szobákban és a nappaliban a megrendelő által választott melegburkolatot fektetjük le. Laminált parketta (szegő, alátétfólia, sarokvédő) (max. 3.000F./m2 bruttó árig).

Fűtésszerelés:
Végszerelvényezés, Ariston Premium Evo Classic 24 KW turbós, kondenzácios belső égésterű gázkazán felszerelése, a gépészeti tervben meghatározott méretű Dunaferr LUX radiátorok elhelyezése.

Hőszigetelés:
aljzat szigetelés 7 cm lépésálló hőszigetelés,
külső falakra 10 cm Hungarocell (EPS 80),
födémben 20 cm vastagságú szálas szigetelés kerül beépítésre.
lábazatra 5 cm XPS szigetelés kerül.

Külső Felületképzés:
1,5mm.-es Premio nemesvakolat a kiválasztott színben, lábazat cement habarccsal történő valokása.

Ami nincs benne a ház építési négyzetméter árában a teljesség igénye nélkül:

Gázterv, tervezési díj, risztó kiépítése, redőnyök beépítése, kerítés, járda, konyhabútor, egyéb bútorok, kertépítés.

Természetesen igény szerint mindent elkészítünk, egyedi árajánlat alapján.
A műszaki beltartalomban meghatározottaktól el lehet térni, de abban az esetben egyedileg kell beáraznunk a tervet, az igények ismeretében. Mindenképpen javasoljuk a személyes találkozót kecskeméti irodánkban.

2016.04.01-től érvényes ár, visszavonásig.

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségen:

06 70 319 0803

 Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.