fbpx
Keresési találataim

Katonatelep Energiatakarékos Családi Ház

Posted by Redzsina on 2017-01-19
| 0

Katonatelep az utóbbi időben igazán felkapott rész lett, köszönhetően a csodás nyugodt zöld környezetnek, s az új elkerülőnek, mely segítségével 5 perc alatt a városban találhatjuk magunkat. Kedvelt területe a Mercedes Gyárban dolgozóknak s azoknak a gyermekes családoknak akik nyugodt körülmények között, barátságos közösségben szeretnék nevelni gyermeküket. Katonatelep valóban egy igazán élhető kertvárosi része Kecskemétnek, egy olyan hely, ahol a szülők nem félnek kiengedni játszani az utcára vagy a közeli rétre, erdőre gyermekeiket. Nagyon jó az óvoda, s a buszközlekedés is megfelelő.

A ház tulajdonosainak szintén meghatározó volt a telek kiválasztásánál a zöld környezet, sokat nyomott a latba hogy a kertbe kiülve csodás impozáns fákat láthatnak, melyek nem mellesleg igen friss levegőt biztosítanak az ott lakóknak.

A tulajdonosoknak azért esett a választása a Dream-Home Ingatlan és Új Ház Építő Centrumra, mert egy teljes körű megoldásra volt szükségük. A Dream-Home Ingatlan és Új Ház Építő Centrum az alábbi feladatokat oldotta meg a megépült ház tulajdonosainak:

  1. Volt egy meglévő telkük, mely sajnos a megálmodott házat figyelembe véve nem volt megfelelő fekvésű, igen rossz volt a telek benapozottsága. A telket a Dream-Home Ingatlan értékesítette olyan vásárlóknak, melyeknek másmilyen elképzeléseik voltak a ház tekintetében, s ahhoz mérten a benapozottság megfelelő volt.
  2. Volt egy meglévő lakás is melyet el kellett adni, természetesen ezt is megoldottuk.
  3. Az ingatlan vásárlásához szükséges volt finanszírozás is melyben szintén a tulajdonosok segítségére voltunk.
  4. Terveztünk, kiviteleztünk, s átadtuk kulcsra készen a megálmodott otthont a családnak.

A család nagyon átgondolt és megalapozott elképzelésekkel kereste meg irodánkat. Fontos volt számukra nem csak a nyugodt, zöld környezet, de az is hogy a felépített otthon értük legyen, s ne ők az ingatlanért. Éppen ezért az energiatakarékos könnyűszerkezetes technológiát választották, s így egy A+ -os ingatlant építettünk nekik.

Mivel a családban van egy nagyobb kamasz lány is, ezért fontos volt a tervezésnél hogy egy olyan életteret alakítsunk ki amelyben mindenkinek meg van a saját kis rezidenciája, így a nagylánynak egy külön rész készült melyben saját fürdő és wc is található.

Az ügyes tervezésnek köszönhetően a konyha kissé elszeparált a nappalitól, mégis egy légtérnek tűnik, így megtartotta a ház a modern stílusát.

A ház egyébként nappali + 3 háló + garázsos, melyben a család minden elvárása teljesült.

Az alábbiakban láthatóak az építési folyamatról a fotók.