fbpx
Keresési találataim

Építésre alkalmas telek Kecskemét Katonatelep Borbolya Lakóparkban eladó!

6,950,000 Ft
,
Kedvencekhez adom
506
CSOK

Építésre alkalmas telek Kecskemét Katonatelep Borbolya Lakóparkban eladó!

Építésre alkalmas telek Kecskemét Katonatelep Borbolya Lakóparkban eladó! 611 nm összközműves, használati megosztással, utcafronti telekhányad. A lakópark már most szilárd burkolatú úton megközelíthető, fiatalos környezetben, új házak között lehet most otthona!

Fa könnyűszerkezetes, SIP panel technológiával gyártott kompakt, energiatakarékos házaink közül választhat, most ajándék 3 kW-os napelemmel! Akciónk a készlet erejéig tart, nehogy lemaradjon róla!
Hívjon bizalommal!

(KMUL1045/107)

SIP panel 03

Rólunk
A Dream-Home csapat hitvallása, hogy mi nem ingatlant adunk el, hanem megvalósítjuk Álmai Otthonát. Az ötlet megszületésétől a beköltözésig végigkísérjük a folyamatot, amiben levesszük az Ön válláról a terhet.

Megismertetjük a folyamattal, így nem fogja olyan idegennek, kényelmetlennek érezni. Segítünk kiválasztani a telket, segítünk mérlegelni, mire kell figyelni. Kiválasztjuk a tervezőt, a kivitelezőt, akik leginkább megfelelnek az Ön elképzeléseinek. Egyedi tervek készülnek, ami majd a gyakorlatban is megtestesíti az Álomotthonát. Csapatunkban nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek dolgoznak együtt, így meg tudunk felelni minden olyan követelménynek, amit a kor kihívásai, az építőipar és környezetvédelem fejlődése, szabályai megkövetelnek.

Energiatakarékos, költséghatékony, kis költséggel fenntartható otthonokat építünk. Fontos önnek az extra kényelem? Az okos otthonok világában érzi jól magát? Nem jelent problémát a távvezérelhető, okos, passzív házak kivitelezése sem. Biztosítjuk, hogy a modern követelményeknek, minden szabálynak, és az Ön elvárásainak is megfeleljen a kivitelezés. Naplóvezetés, műszaki ellenőrzés, a felhasznált anyagok, a kivitelezés minősége mind-mind figyelmünk alatt áll. Segítünk eligazodni a papírmunka, az elektronikus követelmények rengetegében, figyelünk a közművekre, eljárásrendre, időzítésre, ütemezésre.
A pénzügyek miatt sem kell aggódnia! Térítésmentesen összeállítjuk az előzetes költségvetési tervet, pontosan tudni fogja, mit miért, avagy miért nem vállal! Segítünk a hitelek, támogatások világában is eligazodni. Szakértőnk mindent kiszámol, felvázol, bemutat annak érdekében, hogy megalapozott döntést hozhasson.

Több, mint hatszáz épület kivitelezése, rutinja adja Önnek azt a biztonságot, ami szinte élvezetes kihívássá teszi Álomotthona megvalósítását. Jelenleg is több tucat családi házunk van folyamatban Kecskemét és környékén, ahol be tudjuk mutatni a különböző készültségi fokoknak megfelelő állapotot, láthatóak az anyagok, beépítési módok, eszközök, technológiák, hogy a megkapott műszaki tartalom kézzelfogható valóság is legyen.

Ország: Magyarország
Irányítószám: 6000
Város:
Városrész:
Property Id : 25792
Ár : 6,950,000 Ft
Ingatlan Tipus: Építési telek
Ingatlan Alapterület: 0-30m2
Telek Alapterület: 501m2-1000m2
Ref. Szám: KMUL1045/107
Beépíthetőség: 30 %
Villany: Van
Gáz: Van
Víz: Van
Vízóra: Van
Csatorna: Van
Fekvése: D-K
Energetikai Besorolás: Nincs adat
Tulajdonviszony: Tulajdon jog
Fényviszonyok:
Tömegközlekedés: busz
Elhelyezkedés: lakóövezet
Berendezés: Nincs adat
Besorolás: Lf-5232

Összehasonlítás

Hasonló hirdetések

Szántó 01 faeke
+

Kecskemét mellett szántó eladó!

Kecskemét mellett szántó eladó
Kecskemét mellett szántó eladó
3,000,000 Ft
telek3
+

Kecskemét Katonatelepen a Borbolya Lakóparkb...

Kecskemét Katonatelepen a Borbolya Lakóparkban építési telek eladó!
Kecskemét Katonatelepen a Borbolya Lakóparkban építési telek eladó!
16,796,000 Ft
ipari fejlesztési
+

Kecskeméten GKSZ övezetben eladó 9054 nm épí...

Kecskeméten GKSZ övezetben eladó 9054 nm építhető telek.
Kecskeméten GKSZ övezetben eladó 9054 nm építhető telek.
153,400,000 Ft (EUR árfolyamhoz kötött árváltozás)

Vizeli László

referens & irodatitkár
+36-70/932-4313
[email protected]
vizeli.laszlo_74
   Központi tel.: +36-70/342-5598

Kapcsolat

  • Részletes kereső

    További opciók
  • Hitel kalkulátor