fbpx
Keresési találataim

Ingatlan fejlesztés

INGATLAN FEJLESZTÉS A DREAM-HOME ÉGISZE ALATT

INGATLANFEJLESZTÉS

Szeretne egy jól jövedelmező, hosszú távú befektetést kötni?
Akkor fektesse ingatlanba a pénzét, vagy fejlessze meglévő ingatlanját a Dream-Home Ingatlan és Új Ház Építő Centrum segítségével, ahol minden szükséges információt és segítséget megkaphat!

Szakértői csoportunk, a helyi és nemzetközi tapasztalatára építve teljes körű szolgáltatást kínál az ingatlan-befektetőknek, megkönnyítve ezzel a fejlesztések során felmerülő döntések meghozatalát.

Mit értünk ingatlanfejlesztés alatt és mit foglal magába pontosan?

 Az Ingatlanszakmai- és Etikai kódex a következő képen fogalmazta ezt meg!

„Az ingatlan fejlesztés az, az ingatlan fejlesztő által, haszonszerzés céljából végzett műszaki gazdasági és jogi folyamat, tevékenység sorozat, amely során az eredeti ingatlan állapota megváltozik, értéke növekszik, piaci potenciálja, minősége javul a fizetőképes piaci kereslet kielégítése érdekében.

Az ingatlanfejlesztés történhet az ingatlan fejlesztő saját tőkéjével, saját kockázatára, nyereség elérése érdekében, vagy az ingatlan tulajdonos megbízásából, a megbízó kockázatra és finanszírozása mellett az ingatlan fejlesztő által irányítva jutalékért, és a megbízó számára biztosított nyereség érdekében.”

Ha ingatlanfejlesztésről van szó, akkor a Dream-Home Ingatlan és Új Ház Építő Centrum is a fenti elveket tartja szem előtt, annak érdekében, hogy a szolgáltatás végén ügyfele minél elégedettebb legyen.

Mit tartalmaz pontosan a szolgáltatás?

1. Célkitűzés: 
Első lépésként az Ön speciális igényeihez igazodva dolgozzuk ki a projekt paramétereit, amely kiterjed a helyszín, a méretezés, a létesítmények, a költségstruktúra, az időzítés és a költözés részleteire is.

2. Helyszín meghatározás: 
Az ingatlanpiaci, valamint a helyismeretünkre alapozva próbáljuk meg az Önnek legmegfelelőbb és a legjobb megközelíthetőséggel rendelkező ingatlantkiválasztani. Megvizsgáljuk a terület optimális hasznosításának lehetőségeit. Jogi szerződéseink (bérleti és tulajdon jogi) 100 %-osan garantáltak. Teljes körű szolgáltatásunk tartalmazza a terület megkeresésétől a megvásárlásig/kibérlésig terjedő időszakot, beleértve a szerződés feltételeinek letárgyalásának az időszakát is.

3. Engedélyeztetés: 
Felkészült csapatunk biztosítja az önkormányzatoknál és a helyi hatóságoknál az összes szükséges engedély, beleértve a speciális használatra vonatkozó engedélyek beszerzését, valamint vállalja, hogy a működés megkezdéséig felmerülő problémákat megoldja.

4. Építés menedzsment: 
Saját projekt és építési menedzsment csapataink segítségével felügyeljük a kivitelezési fázis minden területét, egészen az átadásig. Az elejétől a végéig megszervezzük a tendereztetést. A telek közművesítése és a gondos tervezés már a korai szakaszban megtörténik, hogy a kivitelezés ne szenvedhessen kárt a speciális helyi szabályozások miatt, valamint hogy az épület optimális hatásfokú használata és a hosszú távú üzemeltetés költségeinek minimálisra csökkentése megvalósuljon.

5. Vagyonkezelés: 
A Dream-Home Ingatlan és Új Ház Építő Centrum megszervezi a különböző vagyon elemek megvásárlását a legmodernebb üvegszálas hálózattal támogatott rendszerektől a kivitelezést felügyelő technológiákig.

6. Költségtervezés: 
Szakértőkből álló csapatunk mindenre kiterjedő költségtervezési tanácsadó szolgáltatásokat nyújt, beleértve a részletes költségbecslést és előrejelzést, mely ugyanúgy vonatkozik bármilyen ingatlanfejlesztési területre, mint a gazdasági jelzőszámokra vagy a jövőbeni fejlődési lehetőségekre.

Mint tevékenységünk egyéb területein, itt is a befektetés hozama és megtérülése a legfőbb szempont, ezért igyekszünk megtalálni Önnek a legjövedelmezőbb ajánlatokat.

Ha felkeltettük érdeklődését vagy csak további kérdése lenne, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!

A munkák finanszírozásához szeretne hitelt felvenni, vagy új ingatlanjára biztosítást kötni? Az sem probléma, mert a Dream-Home Ingatlan ezeken a területeken is minőségi szolgáltatással és megbízható, tapasztalt szakértői gárdával várja.

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségen:

06 70 319 0803

 Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.