fbpx
Keresési találataim

Ingatlan befektetőknek

INGATLAN BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉGEK A DREAM-HOME INGATLANNÁL

A Dream-Home Ingatlan és Új Ház Építő Centrum a lakóingatlanok mellett a hozamtermelő és az üzleti célokra hasznosítható, kereskedelmi ingatlanok széles választékát kínálja ügyfelei számára. Kollégáink rendelkeznek mindazzal a szakmai tudással és kapcsolatrendszerrel, mely lehetővé teszi, hogy megértsék a vevő és az eladó igényeit és megtalálják a legjobb megoldást az Ön és cége számára is.

  • HOZAMTERMELŐ KERESKEDELMI INGATLANOK
  • ÜRES VAGY KIÜRÍTVE ELADÓ ÜZLETI CÉLÚ INGATLANOK
  • FEJLESZTÉSI TELKEK
  • FELÚJÍTANDÓ ÉPÜLETEK
  • AJÁNLATUNK LAKÓINGATLAN FEJLESZTŐK SZÁMÁRA

HOZAMTERMELŐ KERESKEDELMI INGATLANOK

A kiszámítható ingatlanbefektetés elsősorban az ingatlan hasznosításából elérhető jövedelmen alapszik, az ingatlanok felértékelődése a jelenlegi alacsony szintről a befektetés extraprofitját jelentheti. Általános tapasztalat, hogy a kereskedelmi ingatlanok bérbeadásából elérhető, %-ban kifejezett hozam jelentősen magasabb, mint a lakásbérbeadás hozama. Mindez különösen csábító a mai kamatkörnyezetben, amikor még a bérbeadott lakások hozama is magasabb a bankbetéteknél, amelyre nem volt példa a rendszerváltás óta.

Egyaránt kínálunk kisebb- és nagyobb tőkebefektetést igénylő ingatlanokat, a néhány 10 milliótól a több milliárd forintos nagyságrendig. Kiskereskedelmi- és vendéglátóipari egységek, irodaházak, szolgáltató létesítmények, raktárak és speciálisan hasznosított ingatlanok is megtalálhatók kínálatunkban. Közös tulajdonságuk, hogy 100%-ban, vagy nagy arányban bérbe adottak, és a befektető az eladó helyébe lépve, a bérlőkeresés kockázata nélkül fektetheti ingatlanba a tőkéjét.

ÜRES VAGY KIÜRÍTVE ELADÓ ÜZLETI CÉLÚ INGATLANOK

A pár éve épült, jó minőségű ingatlanoktól a közepes mértékű felújítással használatba vehetőig kínálunk az alábbiakban számos ingatlant. Keressen akár irodát, ipari csarnokot, raktárt, bemutatótermet, szállodát, minden típusú ingatlanból komoly választékkal rendelkezünk.

Befektetők számára egy üres, még nem hasznosított ingatlan megvásárlása a magasabb kockázat mellett magasabb hozamú befektetést jelent, mert a már bérbe adottakhoz képest nagyobb választékból, jobb áron juthatnak azonos minőségű ingatlanhoz.

FEJLESZTÉSI TELKEK

Magyarországon magánberuházásban 2008 és 2013 között kis túlzással szinte semmi sem épült. Ma már a közepesnél jobb lokációval rendelkező újszerű lakások, a szintén jó elhelyezkedésű, nagy egybefüggő területű irodák, a budapesti belvárosi szállodák és hostelek piacán érezhető a kínálat beszűkülése. Szintén látható, hogy a nem hasznosított, de jó minőségű kereskedelmi ingatlanok túlkínálatát a piac nagyrészt felszívta, és a nagy számban eladásra kínált, elavult ingatlanok felújítása az új építés áraival versenyez. A telekárak a 2000 körüli szinten vannak, így akár spekulációs célra is jó üzlet ma telket venni.

FELÚJÍTANDÓ ÉPÜLETEK

Ebben a kategóriában olyan, főleg kecskeméti ingatlanokat kínálunk, amelyek száma véges, és kínálatuk még a válság alatt is tovább szűkült. Ebben a szegmensben a mai kínálat többszöröse is vevőre találhat!

AJÁNLATUNK LAKÓINGATLAN FEJLESZTŐK SZÁMÁRA

A Dream-Home Ingatlan és Új Ház Építő Centrum a lakóingatlan fejlesztés minden fázisában magas szintű és teljes körű szolgáltatásokat kínál a lakóingatlan fejlesztők számára. A Dream-Home Ingatlan és Új Ház Építő Centrum általános és részpiacokra készülő elemzéseivel segíti elő a fejlesztés helyszínének kiválasztását. A Dream-Home Ingatlan a tervezett beruházáshoz segít a megfelelő telket megtalálni, a pár lakásos fejlesztéstől a telekparcellázáson keresztül a több ezer lakásos nagy lakóparkokig.

A telek megvásárlását követően az segítünk meghatározni a projekt célcsoportját, ideális lakásmixét, műszaki tartalmát, a projekt ütemezhetőségét és árazási stratégiáját. A tervezés szakaszában, még a tanácsadási tevékenység részeként közreműködünk a lakásalaprajzok végső kialakításában, együtt dolgozva fejlesztővel és tervezővel. Amennyiben a projekt értékesítésére kizárólagos megbízást kapunk, az elemzés és tanácsadás díjait a közvetítői díjakból jóváírjuk!

A kizárólagos értékesítés részeként részt veszünk a marketing és médiatervezésben, felhasználva ehhez a Dream-Home Ingatlan egyedülálló ingatlanmarketinges tapasztalatait. A beruházó által biztosított marketing budget-on felül saját marketing eszközeinket is az értékesítés támogatására fordítjuk.

A projekt lakásainak kizárólagos értékesítése során dedikált sales vezető irányítja az értékesítési tevékenységet. Megfelelő nagyságú projekt esetén, a beruházóval kötött megállapodás részeként az alábbi alternatív szolgáltatásokat nyújtjuk:

  • Dedikált, csak az adott projekten dolgozó, tapasztalt tanácsadó, vagy sales team, akár saját asszisztensi háttérrel.
  • Igény és lehetőség esetén helyszíni értékesítési iroda felállítása a projekt helyszínén.
  • A vevőkezelés teljes végig vitele az első prezentációtól a kulcsátadásig.

A Dream-Home Ingatlan és Új Ház Építő Centrum nem csak saját projektek kivitelezésével, hanem megbízóinak kezei alá dolgozva, nagy beruházók munkáit is folyamatosan segíti nap mint nap. Akár van saját kivitelező csapata, s csak részfeladatok megoldásában van szüksége partnerre, akár szimplán tőkével, szaktudásunkra alapozva egy teljes beruházást szeretne velünk megvalósítani, keressen minket bizalommal!

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségen:

06 70 319 0803

 Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.