fbpx
Keresési találataim

Hunyadi városi 156 nm-es tégla ház

Posted by Redzsina on 2017-01-23
| 0

Sokszor halljuk hogy aki a Hunyadi városban lakik az szeretne is ott maradni… aki ott nőtt fel, azok nem szívesen mozdulnak el onnan. A terület a beköltözőknek is nagyon csábító a családias, kertvárosias hangulata miatt. Pár perc alatt a belvárosban vagyunk, mégis nyugodt környezetbe térhetünk haza.

A Márai Sándor utca jobb oldalán végig új építésű házak találhatóak, ez ügyfeleinknek is nagyon szimpatikus volt. Ráadásul egymás mellett egyszerre két házat is mi építettünk az utcában, a tégla ház mellett egy könnyűszerkezetes otthon is átadásra került itt.

A újjonnan kialakult övezet (mely régen mezőgazdasági célokat szolgált) ingoványos talajjal rendelkezik, de ezt okos cölöpalapozással megoldottuk.

A ház megrendelőinek nagyon fontos volt hogy a ház emelt szintű energetikával rendelkezzen, így a 15 cm-es kőzetgyapot szigetelést választották.

A szülőknek szüksége volt egy csendes, nyugodt dolgozó szobára mely a házban egy elszeparált helyre került. A ház rendelkezik egy külön gardróbbal, azonban a szobák kialakítása lehetőséget adott arra is, hogy tároló szekrények kerüljenek beépítésre, így szinte minden helyiségbe került beépített szekrény.

A gyerek blokk itt is külön található a szülői háló résztől. A konyha-étkező-nappali nagy egybenyitott, világos, s egy tolóajtón keresztül egy nagy, 15 nm-es fedett teraszra léphetünk ki, közelebb hozva ezzel a természetet a ház tulajdonosaihoz.

A burkolatok ennél a háznál picit magasabb árfekvésben voltak a standardnál, s a nyílászárók sem a standard fehér színűek lettek, hanem barna színűre színeztettük őket mely fa nyílászárók érztetét kelti, így ezek is egy picivel magasabbra szabták az árat, de nem meghatározóan, azonban nagyon sokat dobtak a ház hangulatán, melyet a tulajdonosok rendkívül jó ízlésvilága is tükröz.