fbpx
Keresési találataim

Gondolatébresztők

Kecskemét új építésű környékén Nappali +3 és Nappali + 5 szobás egyedi tervezésű családi házakat kínálunk eladásra, igény szerint garázzsal. Egy ideális 250-345 nm-es telekhányadok tartoznak ezekhez az energiatakarékos otthonokhoz, ami lehetővé teszi, hogy ne legyen saját kertje rabja, de mégis optimálissá teszi ezzel a kert-ház kapcsolatot.

A legújabb környéken megálmodott családi házat olyan családoknak terveztük, akik a Családok Otthonteremtő Kedvezményét ( CSOK ) szeretnék igénybe venni. Az egyszerű épület kis- és nagy családosok számára is tökéletes lehet, bekerülési értéke pedig lehetővé teszi, hogy már minimális önerővel és a támogatás igénylésével az ingatlan tulajdonosává váljon.

A teljes készültség tartalmazza az épület 100%-os kivitelezését, mely keretén belül a vevő saját ízlésének megfelelően egyénileg választhatja ki a burkolatokat, színeket. Tervezett átadás időpontja 2017.

Referencia munkák, illetve műszaki leírások megtekinthetőek, illetve árakról érdeklődjön nálam!

További kérdéseire szívesen válaszolok, hívjon minket bizalommal.

Szeretne Ön a Felső széktóban egy új építésű igényes házban lakni? Ne keresse, mert megtalálta! Eladó egy 110 nm-es 3 szoba nappalis családi ház 1615 nm-es telken. Tervezésénél a célszerűség volt a fő szempont. Amerikai konyhás nappali +3 szobás. A két gyerekszoba és a háló is a nappaliból nyílik. A fürdőszoba mellett külön mosdónak, háztartási helyiségnek és gardróbnak is jutott hely. Az udvar felől elhelyezkedő fedett terasz is a család kényelmét szolgálja, ahol kellemesen együtt étkezhet a család és innen gyönyörködhetünk a kert szépségében.
Ez egy új típusú gondolatébresztő!
Öné lehet ez a modern stílusú ház akár 4-5 hónap alatt! 10+ 10 CSOK igényelhető rá!
Ne késlekedjen, hívjon minket a részletekért!

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségen:

06 70 319 0803

 Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.