fbpx
Keresési találataim

Folyamat

1. ELSŐ TALÁLKOZÁS

Az első találkozás által igyekszünk megismerni ügyfeleink igényeit és lehetőségeit. Mindenképpen azt javasoljuk, hogy ha lehetséges, együtt jöjjön a család hogy mindenki első kézből kapja meg a szükséges információkat.
Amennyiben finanszírozásra is szüksége van, illetve CSOK-os házat szeretne, már az első találkozás alkalmával átbeszéljük a lehetőségeket hogy tudják meddíg nyújtózkodhatnak és hogy biztosan átlássák a saját lehetőségeiket.

 

2. REFERENCIA HÁZAK

Mivel rengeteg ingatlant felépítettünk már, így kívülről és akár belülről is lehetőségük nyílik referenciáinkat nem csak számítógépen, de élőben is megtekinteni. Ez az élmény többet mond minden szónál, hiszen a saját szemükkel is megvizsgálhatják milyen minőségben adjuk át ügyfeleinknek a házakat!

 

3. TELEK KIVÁLASZTÁSA

Amennyiben még nem rendelkezik az építéshez telekkel, úgy a család igényeit figyelembe véve először számítógépen szűkítjük és prezentáljuk a szóba jöhető telek ingatlanokat, majd az Önöknek legszimpatikusabbat be is mutatjuk egy bejárás alkalmával. Az előzetes szűrésre azért van szükség, mert több min 600 telekhez nincs lehetőségünk kivinni Önöket, hogy ne raboljuk se az Önök se a mi időnket, mi az Önök elképzeléseinek is megfelelő és legszimpatikusabb területekre visszük ki Önöket! A teljesség igénye nélkül, telkeink közül ITT szemezgethet.

 

4. HÁZ MEGTERVEZÉSE

Mihelyt megtaláltuk a legideálisabb telket az Önök részére, indulhat a ház megtervezése. Ekkor már tervezőmérnökeink egyikével ülnek le egy asztalhoz ahol nem csak az új otthon felosztásáról, de a család szokásairól is szó esik azért hogy a legideálisabb otthont tudjuk megtervezni családja számára. Természetesen a telek adottságokat is figyelembe kell venni au építési övezet, területi besorolás, beépíthetőség és a benapozottság szempontjából is, éppen ezért nálunk a telek kiválasztása mindíg megelőzi a ház tervezését. Nem kell megijedni, nem fogjuk rögtön az első tervet lenyomni az Önök torkán, természetesen addíg finomítjuk a terveket, amíg az mindenben megegyezik az Önök elépzelésével. Lehetősg van arra is, hogy akár 3D-ben is megkapják az ingatlan terveit, hogy még könnyebben el tudják képzelni milyen is lesz az új otthonuk.

 

5. TELEK ADÁS-VÉTEL

Mialatt folyik a ház tervezése, közben sort kerítünk a kiválasztott telek adás-vételére is. Itt fontos megemlíteni, hogy cégünk ügyvédje naprakész az inatlanokat érintő folyamatos szabályozás változásokban, az esetleges felmerülő akadályok elhárításában. Pontosan ezért sosem ajánljuk ügyfeleinknek, hogy a “család barátja” munkajogi, büntetőjogi vagy egyéb területen egyébként profi ügyvédhez rohanjanak a telek adás-vételével, hiszen ez egy olyan komoly döntés amit csak az ingatlan jogban naprakész, nap mint nap ezzel foglalkozó ügyvédre érdemes bízni. Persze nem kizárt hogy egy fogorvos is le tud vezetni egy szülést, de jobban tesszük ha ezt a manővert egy nőgyógyászra bízzuk…

 

6. ÉPÍTÉSI SZERZŐDÉS

Ha már meg van a telek, elkészült az ideális terv, megkötjük az építési szerződést mely tartalmazza a műszaki leírástól kezdve a fizetési ütemezésen át az átadási határidőig a lényeges paramétereket. Amennyiben a leírt műszaki tartalomtól nem tértünk el, az előre lefektetett négyzetméterárakkal számolunk. Persze előfordulhat hogy szeretne extrákat a házba, amit szívesen beépítünk Önnek, ezeknek is előre meghatározzuk a bekerülési költségét. Nálunk nincsenek rejtett költségek, Ön pontosan tudni fogja mennyiben állnak meg a költségek!

 

7. ENGEDÉLY BEADÁSA

Az építési szerződés megkötését követően beadjuk a megfelelő hatóságoknak engedélyezésre a terveket.

 

8. FINANSZÍROZÁS

A finanszírozási kérdéseket már az első beszélgetés alkalmával tisztába tesszük, s míg folyik a telek kiválasztása, az összes banktól bekérjük az Önökre vonatkozó ajánlatot. A finanszírozás elindításához azonban szükség van az építési szerződésre, így a papírokat az építési szerződést követően szedjük össze. Önnek nincsen más dolga, mint behozni irodánkba az általunk összeírt szükséges dokumentumokat, s mi ezt követően mindent intézünk Önnek hitelével kapcsolatban, teljesen INGYEN! A finanszírozásról bővebben ITT olvashat.

 

9. HÁZ FELÉPÍTÉSE

A ház felépítését adott határidőre vállaljuk! Ehhez azonban szükséges az Önök együttműködése is, hiszen ha a bank kirendeli szakaszonként az értékbecslőt, illik mielőbb fogadni őt… Az építés szakaszokban történik, de mindíg mi járunk előbbre, nem Ön fizet előre, mi rakjuk bele a pénzt az épületbe! Tehát elkészül az alap, Ön szemügyre veszi, tényleg készen van, majd ezt követően fizet…. Állnak a falak (a pénzt a mi kivitelezőink tették bele), Ön szemügyre veszi, tényleg állnak… kifizeti. Ez az egyik biztosíték arra, hogy biztosan megépül az ingatlana! Ezt kevés építtető vállalja a piacon, általában Önnek kell mindent előre fizetnie. Mi biztosak vagyunk magunkban és a munkánk minőségében, tőkeerős kivitelezőkkel dolgozunk, így vállaltuk hogy mi finanszírozzuk meg előlre az Ön építkezését!

 

10. HÁZAVATÓ BULI

Ha felépült a ház, megvolt a beköltözés, nincs más hátra mint egy jó kis házavató bulit csapni! Ha szimpatikusak voltunk Önöknek, szívesen vesszük a meghívást, persze egy-két melegszívű ajánlást is szívesen fogadunk! 🙂

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségen:

06 70 319 0803

 Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.