fbpx
Keresési találataim

Eladó ingatlanom van

Eladó ingatlana van?

A lehető legtöbbet szeretné kihozni ingatlana eladásából?

Akkor Önnek Ránk van szüksége!

Kecskeméten szeretne lakást, házat, telket vagy egyéb ingatlant eladni? Garantáltan a legjobb helyen jár!

Kollégáink kiváló szakmai és piaci ismeretekkel segítik Önt végig az ingatlan eladás rögös útján. Egy ingatlan eladása nem csak abból áll hogy becsenget egy vásárló és azt mondja szeretné az ingatlant… Bár sokan ezt hiszik, de rengeteg munka előzi meg azt a pillanatot hogy egy ügyfél megtekintse az ingatlant, s az ne olyan ügyfél legyen aki rámondja hogy: “Igen, szeretném!” aztán köddé válik, nem veszi fel a telefont, nem jelenik meg az adás-vételen vagy lehetőségeit túlméretezte és nem tudja a végén kifizetni az ingatlant.


Mit kínálunk mi Eladó ügyfeleinknek?

ÁRMEGHATÁROZÁS

Elsősorban azt, hogy felmérjük az ingatlant, és segítünk meghatározni az ingatlan reális piaci árát. Ez egy fontos momentuma az eladásnak, hiszen ha nincsen jól meghatározva az ár, akkor hónapokig csak állni fog a piacon, de az is előfordulhat, hogy ár alatt ad túl rajta. Amennyiben még ennél is biztosabbra szeretne menni a megfelelő ár meghatározásában, kérheti hogy Értékbecslőnk készítsen hivatalos értékbecslést mellyel az eladási árat alátámasztva megerősíti a lehetséges vevők döntését.

TANÁCSADÁS

Tanácsot adunk ahhoz, hogyan várja a leendő vásárló jelöltet amikor kikísérjük, felhívjuk figyelmét esetleges kisebb javításokra, melyek növelhetik az eladás esélyeit.

SEGÍTSÉG ÁRALKU LEBONYOLÍTÁSÁBAN

Természetesen nem hagyjuk magára a legnehezebb résznél sem: a megállapodás összehozásában. Tulajdonképpen ez az a terület, amely külön figyelmet érdelem, hiszen egy jó ingatlan iroda rengeteg adás-vételen, áralkun van már túl, ismeri az ügyfeleket, a piacot, a lehetőségeket, s ami a leglényegesebb: mind az eladók, mind a vásárlók motívációját. Azt valljuk, hogy sosem az ár a leglényegesebb paraméter, hanem a MEGOLDÁS, hiszen mindíg a megoldásban vannak a rejtett százezrek! Egy jó ingatlan iroda mindíg tudja hol miben lelhetőek fel azok a plussz tartalékok (akár állami támogatással, illeték kedvezménnyel, kedvezőbb hitelfelvételi lehetőséggel, megfelelő szakemberekkel) amelyek még elválasztják a vevőt és az eladót egymástól. Ezek az összegek sok esetben komoly százezrek lehetnek, mely lehetőségeket feltérképezve összecsiszolhatóak a vevők és az eladók!

INGATLANOKRA SPECIALIZÁLT ÜGYVÉDDEL ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE

Sokszor jönnek hozzánk úgy az ügyfelek, hogy “köszönöm, nekem már van ügyvédem…” s amikor rákérdezünk, hogy rendben, pontosan milyen ügyvédről is van szó, mi a szakterülete, akkor legtöbbször az alábbiakat szoktuk hallani az ügyfelektől válaszként:

  • A család ügyvédje nagyon régóta, ő csinálta a cégünket
  • A munkahelyemen a munkajogi ügyvéd
  • Ő intézte a válóperünket… stb.

Persze több olyan eset is volt már, amikor bűntető jogász volt a családban, s ragaszkodtak hozzá… “hiszen csinált már több adás-vételi szerződést is, azt mondta végül is meg tudja írni…”

Egy dolgon mindenképp érdemes elgondolkodni: Ha fáj a foga, akkor nőgyógyászhoz fordul mondván az is orvos??? Ugye hogy nem!

Az ingatlanügyletekkel kapcsolatos előírások, szabályozások folyamatosan változnak! Nem beszélve arról, hogy amennyiben CSOK vagy hitel van az ügyletben, még körültekintőbbnek kell lenni az adás-vételinél. 2016-ban számos esetben változtak a CSOK-al kapcsolatos előírások-szabályozások, amiből természetesen az is következik, hogy mindegyik bank legalább ugyanennyiszer (esetenként ennél jóval többször) változtatott a konstrukcióin, a megfelelési követelmény rendszerén. Ezért mi mindíg azt javasoljuk az ügyfeleinknek, hogy mindenképpen olyan ügyvédet válasszanak, aki nap mint nap ingatlan ügyletekkel foglalkozik, tudja milyen alaki követelményeknek kell megfelelnie az adott szerződésnek, milyen szövegezzéssel kell azt megírnia hogy a hitelfelvételhez választott banknál az megfeleljen, melyik papírt milyen sorrendben kell beadnia a földhivatalba hogy megfelelően történjen a bejegyzés, ismeri és tudja azokat az apró praktikákat amelyekkel sok idegeskedéstől és plussz kiadásoktól mentheti meg az ügyfeleket.
Természetesen nem kötelező a mi ügyvédünket választani, de javasoljuk, hiszen ő függetlenként képviseli mind az eladó, mind a vevő érdekeit, így biztosan mindkét fél számára előnyös megegyezés születik.

INGATLANÁT TÖBB MINT 1200 INGATLANKÖZVETÍTŐ PARTNERÜNK IS AJÁNLANI FOGJA!

Sokszor kérdezik tőlünk, hogy miben küldönbözünk egy franchise hálózati irodától?

Mi azt valljuk, hogy nem a méret a lényeg! Ennél sokkal fontosabbnak tartjuk a jól működő kapcsolati rendszereket. Mi nem csak a saját hálózati irodáinkkal karöltve értékesítjük az Ön ingatlanát! 

Hisszük, hogy a hosszú távú piaci együttműködések képesek leginkább kiszolgálni a piaci igényeket. Éppen ezért, folyamatosan törekszünk arra, hogy a több mint 1200 partnerirodánkkal elnyerjük ügyfeleink maximális elégedettségét. Tagjai vagyunk a Magyar Ingatlanosok Szövetségének, partnereink között tudhatjuk a legnagyobb ingatlan hálózatokat és a legkisebb irodákat is, így Önnek elég csupán velünk szerződést kötnie ahhoz, hogy egyszerre az ország több mint 1200 ingatlanközvetítő irodája foglalkozzon az Ön ingatlanával!

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségen:

06 70 319 0803

 Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.