fbpx
Keresési találataim

Bérbeadó ingatlanom van

Kiadó ingatlana van?

A lehető legtöbbet szeretné kihozni ingatlana bérbeadásából?

Szeretne mentesülni az ingatlan üzemeltetéssel járó folyamatos ügyintézésektől?

Akkor Önnek Ránk van szüksége!

Kecskeméten szeretne lakást, házat vagy egyéb ingatlant bérbeadni? Garantáltan a legjobb helyen jár!

Kollégáink kiváló szakmai és piaci ismeretekkel segítik Önt végig az ingatlan bérbeadás rögös útján. Egy ingatlan bérbeadása nem csak abból áll hogy becsenget egy bérlő és azt mondja szeretné az ingatlant… Bár sokan ezt hiszik, de rengeteg munka előzi meg azt a pillanatot hogy egy ügyfél megtekintse az ingatlant, s az ne olyan ügyfél legyen aki rámondja hogy: “Igen, szeretném!” aztán köddé válik, nem veszi fel a telefont, nem jelenik meg az adás-vételen vagy lehetőségeit túlméretezte és nem tudja majd fizetni havonta az ingatlant.

Esetleg befektetésre keres ingatlant? Szeretne mentesülni az ingatlan üzemeltetéssel járó folyamatos ügyintézésektől? A Dream-Home Ingatlan teljeskörű megoldást kínál ügyfeleinek!

Ugye Önben is megfogalmazódott már az az igény, hogy igen, nagyon jó lenne egy olyan ingatlan befektetés amely minden hónapban stabilan hozza amit hoznia kell, ugyanakkor nem kell foglalkoznia az adminisztratív teendőkkel, tartania a bérlőkkel a kapcsolatot stb.? Akár rajtunk keresztül találja meg az ideális bérlőket, akár saját maga, vagy más ingatlanirodán keresztül, a Dream-Home Ingatlan egy komplett ingatlan üzemeltetési szolgáltatást kínál Önnek!

Hogy mit is jelent ez?
Ön megbíz minket, mi minden hónapban gondoskodunk arról, hogy a bérlőtől beérkezzen a bérleti díj, ki legyenek fizetve a közüzemi számlák, meghibásodás esetén a technikai problémák elhárításra kerüljenek. Mindezért cserébe egy alacsony havi díjat kérünk, melyről részletesebben kérjük érdeklődjön irodánkban!

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségen:

06 70 319 0803

 Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.